Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la asta. FOTO
Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la asta. FOTO

Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la asta. FOTO

Anamaria Prodan este o femeie care adoră luxul. Cumpără bolizi și proprietăți în Statele Unite ale Americii fără să stea prea mult pe gânduri și deține o colecție impresionantă  de bijuterii. 

Anamaria Prodan și-a etalat doar o mică parte a accesoriilor la un eveniment monden, care a avut loc de curând. Spynews spune că impresara de fotbaliști a purtat la mâini brățări cu o valoare totală de 500.000 de euro.

Mâinile soției lui Laurențiu Reghecampf erau decorate cu nouă brățări, un ceas și inelul de logodnă. Pentru șase brățări din aur alb și galben cu diamante, Anamaria a cheltuit 100.000 de euro, pentru alte trei brățări cu diamante 50.000 de euro, inelul este evaluat la 150.000 de euro, iar ceasul este cotat la 300.000 de euro, notează Spynews.

„Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Contează, în primul rând, să-mi placă ce îmi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să-mi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia. Îmi fac toate poftele și îmi cumpăr bijuteriile pe care le iubesc”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

Anamaria Prodan își propune soțul la națională

Anamaria Prodan critică dur conducerea FRF pentru că Laurențiu Reghecampf nu a fost luat în calcul pentru a prelua naționala după plecarea lui Anghel Iordănescu și eșecul Cristoph Daum.

În acest context, Prodan crede că Reghe încă reprezintă varianta ideală pe banca naționalei.

„Pe Reghe nu l-a luat nimeni în seamă. Nimeni de la Federație nu l-a avut în vedere pe Reghe, nici măcar după ce câștigase două campionate la rând în România! Nașul nostru, Contra, pe cine a numit succesor la națională? Pe Reghe?! Aaaa, pe Rădoi și pe Olăroiu!

Bă, voi sunteți nebuni?! Reghecampf e cel mai potrivit să preia naționala acum! E adevărat, e sub contract și câștigă milioane și ar fi greu de adus acum. Dar nici măcar în sondaje nu e menționat! Mă uitam pe GSP.RO, era un sondaj cu mulți antrenori. Doar Reghe n-a avut loc!

Familia Reghecampf – Prodan este non-grata la Federație! Și asta din ziua în care a venit Burleanu! Asta deși Burleanu spusese în campania din 2014 că Reghecampf ar fi cel mai bun selecționer. Că e cel mai serios, cel mai implicat”, a declarat pentru Gazetă.