Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan a avut șocul vieții. Vor curge multe lacrimi după anunțul făcut de Reghecampf
Anamaria Prodan a avut șocul vieții. Vor curge multe lacrimi după anunțul făcut de Reghecampf

Anamaria Prodan a avut șocul vieții. Vor curge multe lacrimi după anunțul făcut de Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a început o nouă viață, alături de iubita lui, Corina Caciu, iar cei doi vor deveni părinți la jumătatea lunii mai a anului viitor.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei CS „U” Craiova, și iubita sa, Corina Caciuc, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilului lor. Din câte se pare, tehnicianul oltenilor va deveni tată de băiat, după cum anunță cancan.ro. 

Sunt șanse foarte mari ca Reghecampf și Corina Caciuc să devină părinții unui băiat

Laurențiu și Corina vor deveni părinți în luna mai a anului viitor. Iubita lui Reghecampf este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii. După ultimul test a reieșit faptul că în proporție de 80% Reghecampf va deveni tată de băiat.

El mai are doi băieți, Luca, născut în timpul căsniciei cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu jr. alintat „Bebeto”, din mariajul cu Anamaria Prodan.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

„Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, spunea Laurențiu Reghecampf, pentru sursa citată, despre problemele pe care le-a avut în ultima vreme pe plan personal.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.