Evenimentul Zilei > Actualitate > Bonurile câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale
Bonurile câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale

Bonurile câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale

Duminică a avut loc extragerea Loteriei bonurilor fiscale. Cele cu valoare de 346 lei, emise la data de 26 martie 2019 au ieşit câştigătoare.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunţat că la această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 31 martie 2019, iar fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Conform regulamentului ANAF, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

În timp de 30 de zile posesorii bonurilor câştigătoare pot depune cererile de revendicare însoţite de bonurile fiscale în original şi copia actului de identitate, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: