Evenimentul Zilei > Actualitate > „Contesa digitală” a fost surprinsă în ipostaze incendiare. Fotografiile au încins internetul
„Contesa digitală” a fost surprinsă în ipostaze incendiare. Fotografiile au încins internetul

„Contesa digitală” a fost surprinsă în ipostaze incendiare. Fotografiile au încins internetul

Ana Morodan, supranumită „contesa digitală”, a fost unul dintre cei mai controversați participanți de la „Asia Express”. Aceasta a evitat șă apară în ipostaze indecente, dar atunci când decis să poarte costumul de baie și să lase aproape tot la vedere, internauții au fost surprinși să vadă cât de bine arată Ana.

Reamintim  că în urmă cu o săptămână, Ana Morodan și Adrian Teleșpan s-au întors în România,după ce au fost eliminați din competiția Asia Express. Cu toate că au depus tot efortul și și-au consumat toate resursele pentru a ajunge în fianlă, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost nevoiți să se întoarcă în România, după ce elefantul din cutie a fost unul roșu, scrie Cancan.

Gina Pistol a deschis cutia în fața celor doi membri, însă, din păcate, elefantul a fost de culoare roșie, asta a însemnat faptul că au părăsit competiția. Momentul a fost unul plin de tensiune. Ana Morodan a mărturisit că toată această experiență a fost ca o lecție de viață pentru ea.

Asia Express pentru mine a însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără motiv, a însemnat multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare și Asia Express a însemnat toți oamenii ăștia și toți cei care au fost cu noi” a spus Ana Morodan la Antena 1. „Pentru mine, Asia Express a însemnat să descopăr mai multe lucruri, să descopăr această proastă, absolut superbă, plină de umor, pe care o știam destul de bine, dar este omul care mi-a deschis ochii. Sper să aveți de câștigat la fel de mult cum am avut eu de câștigat după această experiență” a spus și Adrian Teleșpan.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: