Evenimentul Zilei > Actualitate > Amy face videochat şi a spus care e fetişul suprem în pandemie. Costă mii de euro, atenţie
Amy face videochat şi a spus care e fetişul suprem în pandemie. Costă mii de euro, atenţie

Amy face videochat şi a spus care e fetişul suprem în pandemie. Costă mii de euro, atenţie

Pandemia care a lovit în plin economiile lumii nu a afectat şi domeniul videochatului destinat adulţilor.

Cel puţin asta susţine Amy, o tânără de 18 ani, care la 6 luni de când a început activitatea de videochat, a urcat pe primul loc în topul câştigurilor.

Imissamy este una dintre cele mai apreciate fete care lucrează pentru Stripchat şi a dezvăluit culisele acestui domeniu într-un interviu pentru Daily Star.

Adolescenta câștigă o avere în fiecare lună şi conform spuselor ei se pare că pandemia de coronavirus nu a afectat deloc această industrie. Din contră.

Imissamy, care este cunoscută și sub numele de Amy, a lucrat cu normă întreagă la Stripchat pentru că avea nevoie urgentă de bani. De mulţi bani…

Pentru a-şi plăti facturile, educaţia şi pentru a-şi cumpăra o maşină, modelul din SUA a decis să facă videochat. O alegere inspirată, având în vedere câştigurile ei.

În scurt timp, ea a ajuns să aibă atât de mulți fani şi atât de fideli încât în cont îi intră chiar şi peste 6.000 de lire sterline pe lună.

Există şi câteva aspecte mai puţin plăcute peste care trebuie să treacă, mai ales când la celălalt capăt al conexiunii de Internet se află bărbaţi „foarte perverşi”.

Dar cum afacerile sunt afaceri, Amy îşi urmăreşte scopul şi le ia banii celor care au tot felul de dorinţe, unele mai bizare decât altele.

„De la Covid-19, Stripchat a fost jobul meu cu normă întreagă și da, cu siguranță, plătește toate facturile.

Dincolo de a plăti facturile, cu această slujbă am mult mai mulți bani pentru a-i cheltui pe lucrurile frumoase pe care le doresc”, a declarat modelul de videochat.

Dintre cei care o cunosc mai mult sau mai puţin există şi oameni care nu o aprobă, dar asta nu o descurajează câtuşi de puţin pe Imissamy.

Iată ce a mai spus Amy pentru Daily Star: „Mulți dintre prietenii mei știu că fac cam, dar când întâlnesc oameni noi, le spun că lucrez de acasă, ajutând familia.

Nu-mi este rușine cu ceea ce fac, dar când le spui străinilor că ești o fată cu cam, ei încep să-şi imagineze lucruri.

Mulți dintre clienții mei sunt extrem de perverşi, dar, sincer, dorințele lor nu s-au schimbat prea mult.

Am văzut o mulțime de oameni care doresc ca fetele cu cam să poarte măști sau mănuși, dar nu am experimentat nimic din asta.

Ei au aceleași solicitări, dar le cer mai des, deoarece toată lumea are atât de mult timp liber în aceste zile.

Știam că o singură slujbă obișnuită nu avea de gând să suporte toate cheltuielile mele. Am început chiar înainte de pandemie și am început să câștig bani reali, ceea ce mi-a permis să îmi satisfac toate nevoile.”

Între timp, ea a devenit un model de top pe Stripchat: „Dacă stau şi nu fac nimic acasă, pot să mă conectez pe Stripchat și să câștig bani în plus.”

sursa: Daily Star

foto simbol