Evenimentul Zilei > Actualitate > PREVIZIUNI SUMBRE! Când vor renunța oamenii să mai faca AMOR? S-a aflat ANUL EXACT și cauza
PREVIZIUNI SUMBRE! Când vor renunța oamenii să mai faca AMOR? S-a aflat ANUL EXACT și cauza

PREVIZIUNI SUMBRE! Când vor renunța oamenii să mai faca AMOR? S-a aflat ANUL EXACT și cauza

Un statistician britanic și autor al cărții „Sex By Numbers” scoate la lumină câteva estimări neașteptate, în legătură cu obiceiurile amoroase ale oamenilor de pe întreaga planetă.

Astfel, evaluând situația de fapt, Spiegelhalter a ajuns la concluzia că dacă ritmul actual se va menține oamenii nu vor mai face sex deloc până în anul 2030.

Statisticile arată că oamenii întrețin relați intime din ce în ce mai puține, de vină pentru acest lucru fiind serviciile de video streaming apărute de curând și multitudinea de seriale populare, precum „Game of Thrones”.

Spiegelhalter arată că cuplurile active din punct de vedere sexual, cu vârste cuprinse între 16 și 64 de ani făceau sex, în medie, de 5 ori pe lună în anii `90.

Din păcate, frecvența a scăzut după anul 2000 la 4 partide pe lună, iar în 2010 la doar trei contacte sexuale.

Cercetătorii au ajuns la concluzia neașteptată că oamenii au devenit dependenți de filme și seriale TV, iar odată cu inventarea serviciilor de videostreaming, obișnuiesc să urmărească mai multe episoade într-o zi. Acest lucruîi îndepărtează de la relațiile intim