Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum fac AMOR japonezele? Detalii SECRETE despre despre NEBUNIA din țara Soarelui-Răsare – Foto Galerie INCENDIARĂ
Cum fac AMOR japonezele? Detalii SECRETE despre despre NEBUNIA din țara Soarelui-Răsare – Foto Galerie INCENDIARĂ

Cum fac AMOR japonezele? Detalii SECRETE despre despre NEBUNIA din țara Soarelui-Răsare – Foto Galerie INCENDIARĂ

Japonia este una dintre cele mai dintre cele mai lipsite din inhibiții țări din întrega lumea atunci când vine vorba despre sex, un subiect încă tabu în prezent.

Au emisiuni tv pentru adulţi, cu scene de sex explicit, iar , la acestea participă publicul. Există în țara Soarelui Răsare şi filme artistice în care amorul carnal e prezentat în scene de un erotism intens. Turiștii care au vizitat țara susțin că aceasta este un adevărat Rai pentru cei amatori de experiențe speciale. În Japonia, femeile care îşi doresc să facă sex cu bărbaţi necunoscuți care arată bine, pot să participe la un show televizat, unde le sunt îndeplinite dorinţele.

Ba mai mult, ele adoră sexul în public, sperând să fie norocoasele care vor ajunge pe scenă să le facă sex oral bărbaţilor de acolo sau, dacă au şi mai mult noroc ele vor fi cele care vor sta goale, în faţa audienţei, în timp ce unul dintre bărbaţi vor face sex cu ele.

Potrivit unui studiu realizat recent, 61% din bărbații necăsătoriți și 49% din femeile necăsătorite cu vârste cuprinse între 18-34 de ani nu sunt implicați într-o relație amoroasă. Ciudat este totuși faptul că într-o țară atât de libertină  o treime din populația sub 30 de ani nu a avut nicio relație amoroasă vreodată. Potrivit cifrelor guvernului japonez, alarmat de scăderea natalității și îmbătrânirea populației, speranța de viață va crește la 91 de ani în 2060, pentru femei, și de la 84 pentru barbați, scrie The Guardian.