Cartea, publicată în urmă cu o săptâmână,  conține sfaturi de toate felurile. Femeile musulmane sunt învățate cum să sărute sau cum să folosească doverse poziții pentru sex.

Cum FAC AMOR thailandezii. Practica BRUTALĂ care șochează – Galerie foto

Autoarea manualului, numit The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind Blowing Sex, a transmis un mesaj clar. În ciuda regulilor stricte în ceea ce privește acest subiect tabu, femeile trebuie să se bucure de beneficiile sexului, scrie The Guardian. „ A face dragoste trebuie să fie o plăcere, nu un fapt din care poate profita doar bărbatul. Multe femei se plâng și spun că nu au ajuns niciodată la orgasm, ba chiar au fost violate de către soții lor”, scrie autoarea. 

Cum fac amor turcoaicele? Sunt singurele în LUME care folosesc această practică ȘOCANTĂ – Galerie foto

Criticii acuză și spun că autoarea  fetișizează femeile musulmane pentru a face vânzări sau că încurajează promiscuitatea. În același timp,  mulți oameni au lăudat-o însă pentru că a avut curajul de a aduce la lumină un subiect tabu pentru musulmani. 

Cum fac amor arabii. Practicile ȘOCANTE folosite pe ascuns – GALERIE FOTO

În 2013, scriitoarea Shereen El Feki a devenit prima femeie de origine musulmană care a vorbit deschis despre acest subiect.  susține că sexualitatea o lupă puternică prin care poţi studia orice societate. Studiul făcut de ea arată o altă viziune despre acest subiect considerat de mulți tabu. „Ce se întâmplă în vieţile noastre intime este reflectat de forţe pe o scenă mai mare: în politică şi economie, în religie şi tradiţie, în gen şi generaţii. Dacă vrei să îi cunoşti cu adevărat pe oameni începe prin a privi în dormitorul lor“, spune ea.

Cum fac amor eschimoşii? Metoda care te va ȘOCA. Orgiile… un lucru OBIȘNUIT – Galerie Foto

Astfel, în cultura arabă orice relaţii intime nu pot avea loc decât între persoane căsătorite. Mai mult, Sexul oral este "acceptabil" şi la femei şi la bărbaţi, însă cel anal este mare păcat. Homosexualitatea este și ea împotriva religiei, în timp ce Masturbarea este permisă, atât timp cât nu afectează relaţiile din cuplu. 

Despre relații…și virginitate

Cum fac amor arabii. Coranul specifică în mod clar că satisfacerea sexuală a femeii este fundamentală şi trebuie să fie o prioritate în mariaj. Bărbatul nu are voie să își lase mult timp soția nesatisfăcută. Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană, relaţiile sexuale trebuind să includă şi mângâieri şi alintări.

Cum fac amor rusoaicele? ESTE INCREDIBIL ce pot face cu bărbații. „PRACTICI” UNICE în lume – Galerie Foto

Toți arabii cred că pentru buna funcționare a căsniciei, femeia trebuie să fie neapărat virgină atunci când se mărită. Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană, relaţiile sexuale trebuind să includă şi mângâieri şi alintări.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: