Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum făcea AMOR celebrul Suleyman Magnificul. DETALIII-ȘOC din timpul ORGIILOR! Așa ceva NU mai este POSIBIL în zile noastre
Cum făcea AMOR celebrul Suleyman Magnificul. DETALIII-ȘOC din timpul ORGIILOR! Așa ceva NU mai este POSIBIL în zile noastre

Cum făcea AMOR celebrul Suleyman Magnificul. DETALIII-ȘOC din timpul ORGIILOR! Așa ceva NU mai este POSIBIL în zile noastre

Haremul turcesc este fără nicio urmă de îndoială una dintre cele mai arzătoare dorinți ale bărbaților. Acesta este promovat în zilele noastre în seriale precum Suleyman Manificul.

Harem, care înseamnă DE NEATINS sau INTERZIS, este o practică foarte veche. Cadânele care făceau parte din haremul sultanelor erau văzute sacre, inabordabile, de toţi ceilalţi, existenţa lor fiind exclusiv dedicate sultanului, scrie Realitatea.net.  

Sultatul se desfată sexual cu oricare dintre cadânele pe care le dorea şi existau de multe ori cazuri în care cadânele mureau virgine, de bătrâneţe, din cauză că sultanul pur şi simplu nu avea timp de ele. Femeile erau conduse, prin tradiţie, de mama sultanului sau de prima lui soţie care avea titlul de sultană.

Femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite şi că multe dintre ele erau virgine la momentul intrării în harem. Secretele sexuale are haremurilor au fost bine păstrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea bărbatului.

Se spune că majoritatea sultanilor erau adepţi ai orgiilor şi îşi doreau să fie satisfăcuţi de mai multe femei simultan. Totodată, se speculează că erau cât se poate de apreciate femeile care cunoşteau câteva secrete sexuale ale culturii orientale. Actul sexual în sine era didicat complet bărbatului. În momentele în care femeia era obligată să-i ofere plăcere acestuia, începea prin a-l excita cu săruturi în zone cheie ale corpului. Femeile din harem ştiau că sărutul lobului urechii, al sfârcurilor şi al pieptului bărbatului pot să-l relaxeze şi să îi producă plăcere nemărginită.

În același timp, satisfacerea bărbatului în haremurile turceşti ar fi fost, se pare, controlarea muşchilor vaginali. Astfel, în timpul contactului sexual în sine, femeile reuşeau să îşi contracte pereţii vaginului pentru a oferi plăcere imensă sultanului.