Super Bowl, cea mai urmărită competiție de sport din întreaga lume, a fost marcată de un spectacol controversat oferit, în tandem, de Shakira și Jennifer Lopez. Spectacolul celor două artiste a inclus dansuri la bară, din buric, dar și câteva gesturi cu conotație sexuală.

În urma reprezentației, peste o mie de părinți din America au acuzat că aceste scene i-au expus pe copiii lor la un „show porno”, în vreme ce alții au spus că acest spectacol a încurajat traficul de persoane și exploatarea sexuală.

Majoritatea telespectatorilor, care au urmărit meciul de fotbal american alături de copiii lor, sunt revoltați că nu au fost avertizați public înainte de începerea show-ului și că acesta a fost mai mult un spectacol al unui club de striptease decât un act muzical.

Acum, Comisia Federală de Comunicare din SUA a primit 1.312 reclamații de la telespectatorii care au urmărit reprezentația artistelor Shakira și Jennifer Lopez din timpul Super Bowl.

Prestația lui Jennifer Lopez din pauza Super Bowl a fost foarte explicită și complet neacceptabilă pentru un eveniment vizionat de familii cu copii. A trebuit să-mi scot copiii din cameră pentru a nu asista la ceva ce nu ar trebui să vadă”, a declarat unul dintre reclamanți. (FOTO: Facebook)