Evenimentul Zilei > Actualitate > Amenințare cu bombă la Curtea de Apel. Clădirea a fost evacuată. Geniștii sunt în alertă
Amenințare cu bombă la Curtea de Apel. Clădirea a fost evacuată. Geniștii sunt în alertă

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel. Clădirea a fost evacuată. Geniștii sunt în alertă

Sute de persoane au fost evacuate miercuri din uriașa clădire a Curții de Apel din București, în urma unui anunț la 112, că în interiorul cțădirii se află o bombă.

 

Astăzi, în jurul orei 13. 30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în clădirea Curții de Apel București se află un dispozitiv cu potențial exploziv.

Autoritățile au intervenit de urgență cu zeci de mașini antitero, autospeciale ISU și câini de urmă, polițiști de ordine și siguranță publică, precum și ai Brigăzii Rutiere, care au dispus restricționarea traficului pietonal și rutier în zonă. Clădirea a fost  evacuată.

Mirecuri urma să se judece cererea făcută de primarul Dan Tudorache, privind fraudarea alegerilor de la Primăria Sectorului 1

Serviciului Pirotehnic al SIAS, efectuează verificări fiind cercetat fiecare colțișor al clădirii.

Pe 29 iunie tot la Curtea de Apel București, un bărbat a sunat la 112 și a spus că în sediul instanței este o bombă. Și atunci, traficul în zona Curții de Apel, situată în centrul Bucureștiului, a fost restricționat și geniștii au scotocit cladirea.

În final, s-a dovedit că alerta a fost una falsă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: