Evenimentul Zilei > International > Amenințare cu BOMBĂ la bordul unui avion Germanwings
Amenințare cu BOMBĂ la bordul unui avion Germanwings

Amenințare cu BOMBĂ la bordul unui avion Germanwings

Un avion aparţinând companiei Germanwings nu a decolat, duminică, de pe aeroportul internaţional Köln-Bonn, din cauza unei ameninţări cu bombă la bord, a anunţat cotidianul Kölner Express.

Potrivit cotidianului german, citat de Mediafax, cursa 4U826 care ar fi trebuit să asigure legătura între Köln-Bonn şi Milano-Malpensa a fost anulată, după ce poliţia federală a fost contactată în legătură cu plasarea unei bombe la bordul aeronavei. 

Controlorii de trafic aerian au luat imediat legătura cu piloţii avionului Airbus A320, care au întrerupt pregătirile pentru decolare. Membrii echipajului şi pasagerii au părăsit în siguranţă aeronava, care a fost, apoi, verificată de membri ai serviciilor competente în astfel de situaţii.

"Germanwings face totul pentru a asigura cât mai curând posibil un zbor alternativ pasagerilor şi îşi prezintă scuze pentru neplăcerile apărute", a anunţat compania.

O aeronavă Airbus A320 a companiei Germanwings, care efectua o cursă de la Barcelona spre Dusseldorf s-a prăbuşit în Alpii francezi la 24 martie, provocând moartea celor 150 de persoane aflate la bord. Conform rezultatelor anchetei, avionul a fost prăbuşit intenţionat de copilotul Andreas Lubitz.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.