Evenimentul Zilei > Actualitate > Amendat și cu dinții sparți. Pățania unui polițist într-un club din Satu Mare
Amendat și cu dinții sparți. Pățania unui polițist într-un club din Satu Mare

Amendat și cu dinții sparți. Pățania unui polițist într-un club din Satu Mare

O bătaie dintr-un club din municipiul Satu Mare s-a încheiat rău pentru un polițist de penitenciare, care și-a spart doi dinți și a fost amendat pentru scandal.

Scandalul a pornit în noaptea de marți spre miercuri, mai exact în dimineața zilei de miercuri, la ora 02.30, într-o locație din municipiul Satu Mare, după cum relatează Presa SM. Astfel, mai multe persoane au provocat un scandal în incinta localului, iar firma de pază care asigura ordinea a intervenit în forță pentru a potoli spiritele încinse de la căldură și alcool.

Potrivit sursei citate, toată această dispută a pornit după ce în locație și-au făcut apariția trei lucrători ai sistemului de ordine și siguranță publică. Este vorba despre un polițist de penitenciare, un inspector vamal și un jandarm. Dat fiind că nu aveau nevoie de alte probleme, lucrătorii firmei de pază au încercat să-i evacueze pe cei trei, însă aceștia au devenit agresivi. De aici scandalul a luat amploare și s-a ajuns la o bătaie în toată regula.

În timpul scandalului, polițistul de penitenciare ar fi căzut și și-ar fi spart doi dinți, iar inspectorul vamal ar fi primit un jet de spray lacrimogen în plină figură. Cum situația era gravă și riscau s-o încaseze urât, cei trei au scos legitimațiile de serviciu și ar fi început să îi amenințe pe angajații firmei de pază. La rândul lor, aceștia au apelat la numărul unic de urgență 112 solicitând o intervenție a poliției.

 

Poliția a oprit bătaia și i-a amendat pe cei trei

Drept urmare, la club și-au făcut apariția mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi. Odată cu sosirea acestora, bătaia s-a potolit, însă au continuat disputele verbale și acuzele de ambele părți.

Fără să se lase impresionați de statutul celor trei colegi, polițiștii au scos carnetele de procese verbale și au început să aplice sancțiuni participanților la scandal.

Cei trei lucrători din sistemul public au fost încărcați într-o dubă și duși la Poliție pentru cercetări. În urma anchetei, doi dintre aceștia au fost sancționați cu amenzi de 900 de lei, iar al treilea cu o amendă în valoare de 500 de lei.

Pe lângă asta, polițistul va trebui să mai achite și nota de plată pentru refacerea celor doi dinți sparți.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: