Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Amănunte senzaționale despre prăbușirea Cenaclului Flacăra. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric
Amănunte senzaționale despre prăbușirea Cenaclului Flacăra. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric

Amănunte senzaționale despre prăbușirea Cenaclului Flacăra. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric

Cenaclul Flacăra a fost cel mai interesant fenomen de masă din anii comunismului. Influența sa a fost atît de puternică încât și acum melodiile sale sunt cunoscute de români din toate generațiile.

Deși anii săi de maximă glorie sunt asociați perioadei comuniste, puțini își mai amintesc faptul că el a fost interzis de Nicolae Ceaușescu, din 1985 până la căderea regimului.

Totul a pornit de la o tragedie, consumată pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, pe 15 iunie 1985.

Evenimentul Istoric a cules mărturii de la martorii dezastrului și de la milițienii care au făcut ancheta acum 35 de ani. A profitat Ceaușescu de o tragedie pentru a scăpa de un fenomen pe care nu îl mai putea controla?

Mărturiile și argumentele privind disputa politică sunt în noul număr, pe care îl găsiți la toate punctele de difuzare a presei.

Dacă vrei să colecționezi revista, te invităm să te abonezi!

Poți opta pentru un abonament în varianta print, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric sau poți să te bucuri de versiunea online a revistei, direct pe tableta, computerul sau telefonul tău, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric?product_id=441.