A fost implicat într-un triunghi amoros din care a făcut parte și un celebru actor de la Hollywood. La mijloc a stat o divă, o fostă vedetă Playboy, după cum informează presa de scandal. Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, ar fi avut, în urmă cu mai mulți ani, o legătură amoroasă cu Karen McDougal (în vârstă de 49 de ani), actriță și model.

Despărțirea a survenit brusc, în momentul în care omul de afaceri de la acea vreme a aflat că femeia trișa. Pentru că avea o relație și cu un alt bărbat celebru. Este vorba despre actorul Bruce Williams.

Informațiile au fost oferite de jurnaliștii de la Daily Mail, care au aflat informația de la un apropiat al lui Karen. Carrie Stevens, actriță și model, fostă prietenă cu Karen McDougal, a vorbit despre relația dintre Trump și amica sa. Cei doi ar fi întreținut relații sexuale în Trump Tower. În mod bizar, magnatul îi arăta albume de familie amantei și îi vorbea despre frumusețea soției sale, Melania.

Când „i-a dat papucii”

Într-un interviu exclusiv pentru DailyMailTV, Stevens a spus: „Karen a spus în interviurile date în presă că era îndrăgostită de Donald Trump. Adevărul este că, cu siguranță, nu era dragoste, pentru că ea se culca în același timp cu Bruce Willis!”

Apoi, Carrie a continuat: „ Cred că a spus asta presei ca să nu pară că s-a întâlnit cu doi bărbați deodată, dar asta era realitate”. Ea a mai spus că modelul îl considera „ușuratic” pe Trump, care i-a promis că-i va face cadouri scumpe, dar nu și-a deschis prea larg buzunarele. McDougal susținea că a început să-l vadă pe Trump în iunie 2006, după ce l-a întâlnit la o petrecere la Conacul Playboy în timpul filmărilor Celebrity Apprentice. Ea afirma că a făcut sex neprotejat de foarte multe ori cu actualul președinte al Americii.

Atunci când Trump a văzut fotografii cu amanta sa și Bruce Willis, aflați într-o vacanță în Europa, a rupt relația.