Evenimentul Zilei > Actualitate > Amănunte neștiute despre MOARTEA MISTERIOASĂ a Mălinei Olinescu: „Stângul, dreptul și a DISPĂRUT după o balustradă”
Amănunte neștiute despre MOARTEA MISTERIOASĂ a Mălinei Olinescu: „Stângul, dreptul și a DISPĂRUT după o balustradă”

Amănunte neștiute despre MOARTEA MISTERIOASĂ a Mălinei Olinescu: „Stângul, dreptul și a DISPĂRUT după o balustradă”

Noi date în cazul misterioase morți a Mălinei Olinescu ies la iveală, la șapte ani de la dispariția prematură a artistei.

 

 

Dezvăluirea a fost făcută de fostul său coleg de scenă, Călin Geambașu. El susține că medicamentele și alcoolul au fost o combinație care s-a dovedit a fi fatală pentru celebra Mălina. 

„Avea decepții pe plan sentimental, fiindcă în rest îi mergea peste medie. Era foarte, foarte sensibilă legat de relaționările pe plan intim. Ea își dorea idealul. Ea nu voia să încerce mulți parteneri, ea voia să aibă un partener și ală să fie al ei. Au apărut elemente în următoarele 2-3 zile de care nu aveam habar. Întâlniri programate a doua zi, mesaje pe care nu le-a prezentat poliția. la IML avea echivalentul a două beri și a două pastile de calmare.

Probabil a avut o ceartă cu iubitul și a luat cele două pastile să se liniștească. În concluzia lor: în urma acestui amestec e posibil să fi confundat patul cu balconul, pentru că acele pastile sunt halucinogene. De aceea probabil erau și papuceii de casă: stângul și dreptul și Mălina a dispărut după o balustradă”, a declarat Călin Geambașu la Antena 3. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: