Amănunte halucinante despre cazul judecătoarei Lavinia Coţofană. Acţiunea mafiotă a unui grup de interese, demascată de un jurnalist
Editura Evenimentul si Capital

Amănunte halucinante despre cazul judecătoarei Lavinia Coţofană. Acţiunea mafiotă a unui grup de interese, demascată de un jurnalist

Lavinia Coţofană
Autor: | | 4 Comentarii | 6071 Vizualizari

Dintr-o anchetă jurnalistică derulată de Radu Soviani ar rezulta faptul că "!un grup de interese" a reuşit să determine pedepsirea unui judecător care şi-a îndeplinit onest atribuţiile de serviciu, prin excluderea din magistratură. Este vorba despre Lavinia Coţofană care, potrivit jurnalistului, este o persoană nevinovată de săvârșirea de acte disciplinare, dar în cazul căreia adevărul ar fi fost denaturat pentru elimintarea acesteia din magistratură.

Redăm mai jos câteva fragmente din ancheta publicată de Soviani pe pagina sa:

“Până la clarificarea multor aspecte care de abia acum încolo urmează să fie clarificate, pe deplin, râmâne știrea: Lavinia Coțofană este primul judecător exclus din magistratură pentru că a sesizat organele penale, conform Legii, pentru cercetarea infracțiunilor comise în fața sa, în instanță.

De aici sunt doar 2 posibilități: fie instanța de recurs va da dreptate grupului apt să acționeze, să falsifice probe și să inducă în eroare instituțiile statului de drept pentru a îi livra Laviniei Coțofană ,,exact ce i-am dorit, pantofi de lac și vată în nas’’ (citat din motivarea în cazul Berbeceanu), fie nu va da dreptate acestui grup judecând altfel decât au judecat inspectori din cadrul Inspecției Judiciare și secția de judecători a CSM (în majoritate strânsă) care au decis excluderea din magistratură a judecătoarei Coțofană spre satisfacția grupului.

Nu există decât alb și negru în această premieră. Grupul a dorit ca judecătorul Lavinia Coțofană să fie sancționat și exclus din magistratură pentru orice motiv, dar raportul Inspecției Judiciare adoptat cu majoritate strânsă de secția de judecători CSM a ales ,,reaua-credință’’ constând în ,,graba’’ cu care a sesizat Parchetul în privința infracțiunilor comise în fața judecătorului, de care a luat la cunoștință în exercitarea funcției de judecător. În această etapă, grupul a obținut exact ceea ce și-a dorit, ba poate chiar mai mult decât și-a dorit (și vom vedea de ce). Dacă decizia rămâne de excludere, Lavinia Coțofană este îndepărtată pe viață din poziția de magistrat”

Mai multe detalii despre judecătoarea SRI-Burberry găsiţi pe soviani.com

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate