Evenimentul Zilei > International > Amanta lui Hitler goală! Cum arăta Eva Braun, dezbrăcată femeia care i-a sucit mințile Fuhrer-ului
Amanta lui Hitler goală! Cum arăta Eva Braun, dezbrăcată femeia care i-a sucit mințile Fuhrer-ului

Amanta lui Hitler goală! Cum arăta Eva Braun, dezbrăcată femeia care i-a sucit mințile Fuhrer-ului

Express din Marea Britanie a publicat două fotografii nemaivăzute până acum cu amanta bavareză a lui Adolf Hitler, Eva Braun.

Imaginile în care se pare că e blonda Eva Braun o arată pe această goală pușcă, pe malul unui lac din Alpi.

Într-una din poze amanta lui Adolf Hitler stă în bătaia soarelui cu mâine ridicate în spatele capului, scoțându-și pieptul în afară și zâmbind relaxată.

În cea de-a doua este imortalizată din spate, în timp ce intră precuată în apa lacului, aplecându-se ca fotograful să-i poată imortaliza posteriorul bombat.

Pe verso-ul uneia dintre poze scris: „Eva Braun. O fotografie. O frumoasă z la Lacul Negru”, notează express.co.uk.

Cele două instantanee îi aparțin unui colecționar care este sigur că în poze e amanta Fuhrer-ului. „Am studiat toate fotorafiile Evei Braun pe care le-am putut găsi. Puteți vedea clar că ea e”, a explicat Bernard S.

El a cumpărat fotografiile de la un dealer de antichități din Salzburg, Stefan Kreuzmayr.

Acesta din urmă a povestit că „în urmă cu nouă ani o femeie a venit în magazinul mei. Avea o cutie întreagă cu fotografii cu ea. Proveneau de pe o proprietate, a găit pozele în podul casei sale, și printre acele poze, în două dintre ele era Eva Braun”.

FOTO. EXPRESS.CO.UK

A cumpărat cutia cu poze, apoi a vândut-o fără să se gândească la ele, fapt pe care acum îi regretă. El spune că nu a observat că pe spatele uneia dintre poze scria „Eva Braun”, pentru că dacă ar fi știut probabil că nu le-aș fi vândut sau cel puțin nu le-aș fi vândut la prețul pe care l-am cerut.

Uwe Wasserthal, expert în fotografia secolului 10, spune că sunt șanse mari ca în fotografii să fie chiar amanta lui Adolf Hitler. El a analizat hârtia fotografică și a stabilit că instantaneele sut originale și că sunt printate pe o hârtie pe care o foloseau liderii naziști în perioada respectivă.

Eva Braun a fost amanta lui Adolf Hitler până când s-a căsătorit cu el în bunkerul din Berlin unde se ascundeau de forțele aliate. Cei doi s-au sinucis chiar în aceeași zi, la 30 aprilie 1945.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: