Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum făcea AMOR Kamara cu fosta amantă! DEZVĂLUIRI FIERBINȚI din dormitor: „Ultima dată a fost pe jos, pentru că se rupsese patul”
Cum făcea AMOR Kamara cu fosta amantă! DEZVĂLUIRI FIERBINȚI din dormitor: „Ultima dată a fost pe jos, pentru că se rupsese patul”

Cum făcea AMOR Kamara cu fosta amantă! DEZVĂLUIRI FIERBINȚI din dormitor: „Ultima dată a fost pe jos, pentru că se rupsese patul”

Fosta amantă a cântărețului Kamara a făcut dezvăluiri picante despre relația intimă pe care a avut-o cu artistul. Mădălina susține că a avut parte de momente fierbinți alături de el, în dormitor.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, amanta lui Kamara a declarat că a fost vorba despre o dragoste pătimașă cu senzații tari.

Deși nu mai sunt împreună, Mădălina susține că artistul este „cel mai bun la pat”

„Kamara e cel mai bun la pat! În pat și pe unde mai apuci. Ultima dată a fost pe jos, pentru că se rupsese patul. Maratoanele le făceam pe zi, pentru că noaptea aveam treabă amândoi. A fost drăguț când am făcut dragoste cu el, a fost un moment foarte pasional. După ce am făcut dragoste, l-am rugat să meargă cu mine să imi iau o cafea”, a spus Mădălina, potrivit Cancan.ro.

După dezvăluirile intime făcute de Mădălina, Kamara a reacționat, susținând că declarațiile fostei amante sunt deranjante

„Îmi cer scuze faţă de persoanele care mă cunosc. Îmi cer scuze că au fost nevoiţi să audă aceste lucruri despre mine. Normal că mă deranjează. Nu trebuie să ştie lumea la ce sunt eu atât de bun. Asta este intimitatea mea, nu trebuie să ştie lumea”, a declarat Kamara.

Mai multe imagini cu amanta lui Kamara, în galeria foto atașată articolului.