Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Alt șoc după ce Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins. Rust este un film blestemat
Alt șoc după ce Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins. Rust este un film blestemat

Alt șoc după ce Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins. Rust este un film blestemat

Rust (Rugina), filmul care îi va marca pentru totdeauna viața actorului Alec Baldwin – care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins – pare blestemat! După incidentul tragic înregistrat pe platourile de filmare din New Mexico (SUA), un alt membru al echipei apare în prim-plan.

De data aceasta, este vorba despre un bărbat angajat pentru a demonta decorurile westernului pătat cu sângele directoarei de imagine din cauza unei erori cu armele de recuzită. Este vorba despre Jason Miller, operator de lămpi și montator de țevi.

La puțin timp după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins, Miller a fost mușcat de un păianjen pustnic maro (Loxosceles reclusa). A fost transportat de urgență la spital și ar putea rămâne fără braț, deșii medicii au declarat că fac toate eforturile pentru a evita amputarea.

La câteva zile după ce a fost mușcat, bărbatul a început să aibă simptome grave, inclusiv septicemie și necroză.Miller a suportat mai multe intervenții chirurgicale în fiecare zi, iar medicii au încercat să oprească infecția.

Acest păianjen l-a mușcat pe Jason Miller

Păianjenul pustnic maro – foto: ro.wikipedia.org

„Va fi un drum foarte lung până la recuperare pentru Jason, dacă echipa medicală va reuși să îi salveze brațul de la amputare″, au spus apropiații celui care făcea parte din echipa de producție a filmului Rust.

Un purtător de cuvânt al celor care produc filmul și al lui Alec Baldwin a declarat pentru SkyNews: „Nu comentăm problemele private ale membrilor distribuției și echipei.″

Vestea despre acest incident vine la câteva săptămâni după ce, la 21 octombrie, pe platoul de filmare al filmului Rust a avut loc un schimb de focuri accidental. În urma acestuia, Halyna Hutchins a murit la primele ore ale dimineții, în timp ce un alt membru al echipei, Joel Souza, a fost rănit.

Halyna Hutchins avea 42 de ani

Halyna Hutchins – foto: wikimedia.org

Alec Baldwin, cel care tras fără să știe că arma sa are gloanțe reale, a declarat că „nu există cuvinte″ pentru a exprima șocul și tristețea sa în urma morții Halynei.

„Nu există cuvinte pentru a-mi exprima șocul și tristețea în ceea ce privește tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colegă profund admirată de noi.

Cooperez pe deplin cu ancheta poliției pentru a aborda modul în care s-a produs această tragedie și sunt în contact cu soțul ei, oferindu-i sprijinul meu lui și familiei sale″, a precizat actorul, conform dailystar.co.uk.

În acest context, amintim că la Hollywood a fost luată o decizie majoră după ce Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: