Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Almanahul Evenimentul Istoric și-a suplimentat tirajul! Îl găsiți din nou pe piață!
Almanahul Evenimentul Istoric și-a suplimentat tirajul! Îl găsiți din nou pe piață!

Almanahul Evenimentul Istoric și-a suplimentat tirajul! Îl găsiți din nou pe piață!

Începând de astăzi, 22 octombrie, este disponibil din nou Almanahul Evenimentul Istoric.

Interesul uriaş al cititorilor față de noul produs și epuizarea rapidă a stocurilor ne-au determinat să retipărim un nou tiraj din Almanahul Evenimentul Istoric.

Așadar, cele 260 de pagini de povești captivante, fotografii de epocă, documente exclusive și mărturiile inedite ale unor personaje cheie din istoria recentă sau îndepărtată vor fi disponibile, din nou, la punctele fizice de difuzare a presei, cât și online pe www.agoramag.ro .

În paginile Almanahului Evenimentul Istoric puteți descoperi secretele renumitului Che Guevara, averea ascunsă a Regelui Mihai, supraviețuirea masoneriei în România sub comunism sau mărturisiri despre prima afacere de corupție din țara noastră.

Pe lângă istorisirile captivante, în interiorul Almanahului Evenimentul Istoric veți găsi fotografii cu Regele Carol I, Regele Miahi, EL Che, Nicolae Ceaușescu și mulți altii.

Nici mărturiile inedite ale unor personaje cheie nu sunt trecute cu vederea. Puteți afla informații concrete despre Corneliu Zelea Codreanu, unul dintre personajele emblematice ale României anilor ’20-’30.

Despre toate aceste subiecte și multe altele, puteți citi pe larg în Almanahul Evenimentul Istoric, acum la punctele de difuzarea a presei sau online pe https://agoramag.ro/reviste/almanah-evenimentul-istoric-2020

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Istoria secreta
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: