Evenimentul Zilei > Monden > Alina Sorescu nu se mai ascunde. Cum a fost surprinsă în plin proces de divorț. FOTO
Alina Sorescu nu se mai ascunde. Cum a fost surprinsă în plin proces de divorț. FOTO

Alina Sorescu nu se mai ascunde. Cum a fost surprinsă în plin proces de divorț. FOTO

Încă din luna mai 2021, în spațiul public au apărut diverse speculații referitoare la despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Acesta a fost chiar văzut plimbându-se prin București la brațul unei alte femei. Inițial, designerul a negat că relația dintre el și soția sa nu mai funcționa de ceva vreme, iar cântăreața nu a vrut să ofere prea multe detalii. În final, au ales totuși să meargă pe drumuri separate. Acum, în plin proces de divorț, Alina Sorescu a fost surprinsă în compania unui alt bărbat.

El este bărbatul cu care Alina Sorescu a avut o relație de colaborare profesională ținută în mare secret! Fotografiile au fost făcute publice chiar de către cântăreață, care le-a spus fanilor totul pe față. Deși a divorțat de omul alături de care și-a construit viața încă din anul 2010 și cu care are două fetițe, artista s-a apucat serios de treabă.

Cântăreața Alina Sorescu mărturisește că și-a recăpătat liniștea

Alina Sorescu a decis să se mobilizeze și să lase deoparte momentele grele, intrând din nou în studio. Iar asta chiar după ce instanța și-a pronunțat decizia cu privire la cele două fetițe pe care le are împreună cu designerul Alexandru Ciucu. Vedeta a mărturisit că după verdictul dat de judecători, și-a recăpătat liniștea.

Completul de judecată a decis ca domiciliul celor două fetițe să fie stabilit la mamă, nu la tată, așa cum ceruse designerul prin intermediul unei ordonanțe președințiale. Alexandru Ciucu nu a vrut să ofere detalii suplimentarea despre cererea depusă la Judecătoria Buftea, ba mai mult, a cerut reporterilor să dea dovadă de înțelegere.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare și vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere”, a transmis Alina Sorescu, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Cu cine are o relație fosta soție a lui Alexandru Ciucu

Revenind, însă, în studioul de muzică, Alina Sorescu a realizat o serie de fotografii în care apare alături de un celebru artist din România. Împreună cu acesta, cântăreața are o relație de colaborare profesională. Imaginile au fost publicate pe două dintre rețelele de socializare ale vedetei.

Sursă: Facebook/ Alina Sorescu

Alina Sorescu și-a anunțat fanii că va colabora cu Edward Sanda în următoarea piesă pe care o va lansa. Noua melodie a fost compusă chiar de către soțul Cleopatrei Stratan.

„Ați ghicit! @edwardsandaofficial ne-a compus melodia nouă! Și eu, și picii abia așteptăm să o lansăm!”, a scris Alina Sorescu în dreptul unor fotografii în care apare alături de Edward Sanda.

Sursă: Facebook/ Alina Sorescu

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: