Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Orban: ”Patetic! O demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor”
Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Orban: ”Patetic! O demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor”

Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Orban: ”Patetic! O demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor”

Alina Gorghiu l-a atacat foarte dur pe Ludovic Orban după ce acesta a declarat că și-ar da viața pentru PNL. Senatoarea i-a dat imediat replica.

Aceasta susține că o demisie dată la timp era mult mai utilă.

„Aud că sunt lideri de partid care spun că şi-ar da şi viaţa pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ţi se termină mandatul, nu e sfârşitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbeşti despre cum te sacrifici.

Astăzi, liderul liberal a precizat că ar face orice pentru partid.

„Congresul este alegerea conducerii PNL, în special a preşedintelui PNL. Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL pentru că am convingerea că împreună cu dumneavoastră am capacitatea de a duce în următorii patru ani PNL spre victorii exact aşa cum am condus PNL spre victorie în aproape toate alegerile pe care le-am avut din 2017 până astăzi. Dau PNL aşa cum dau de 30 de ani mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”, a afirmat Orban.

El a mai povestit că a fost la pertu cu fosţi preşedinţi PNL, dar că întotdeauna s-a adresat acestora cu apelativul domnule preşedinte.

„Eu am fost la pertu şi cu Valeriu Stoica şi cu Crin Antonescu şi cu Călin Popescu Tăriceanu, cu domnul Stolojan, nu, recunosc şi acum îi spun domnul preşedinte Stolojan, fiind o diferenţă de vârstă care mi-a impus şi un respect pe care l-am dobândit în cei şapte ani de acasă faţă de cei care au câţiva ani în plus faţă de mine. Am fost la pertu cu Alina Gorghiu, cu Vasile Blaga, dar eu întotdeauna în public, când m-am adresat colegilor mei care au deţinut funcţia de preşedinte, m-am adresat cu apelativul domnule preşedinte al PNL. Asta înseamnă respect faţă de PNL şi înseamnă respect faţă de această instituţie fundamentală de preşedinte al PNL care a fost girată de uriaşii Brătieni şi de toţi cei care practic au transformat PNL în coloana vertebrală a României şi în forţa care a asigurat dezvoltarea României, modernizarea României”, a declarat Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: