Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu a încercat să sară în apărarea premierului Cîțu: „Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe?”
Alina Gorghiu a încercat să sară în apărarea premierului Cîțu: „Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe?”

Alina Gorghiu a încercat să sară în apărarea premierului Cîțu: „Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe?”

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a informat, pe Facebook, că mai mulți politicieni au condus mașini, sub influența alcoolului, în tinerețe. O acțiune regretabilă, desigur, însă atacul la adresa premierului Florin Cîțu, care candidează la șefia partidului PNL, nu este o pură întâmplare.

Senatoarea Alina Gorghiu a lăsat de înțeles, într-un mesaj postat pe Facebook, că mai mulți politicieni au condus autoturisme sub influența alcoolului, în tinerețe. Bineînțeles, decizia este una regretabilă, spune PNL-ista, însă contextul în care a fost scoasă la iveală pedeapsa achitată de contra-candidatul lui Ludovic Orban nu este doar o simplă întâmplare, potrivit senatoarei, care a mai scris că „cineva e lipsit de fair play”.

Alina Gorghiu îi ia apărarea lui Florin Cîțu: „Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe?”

„Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe? Regretabilă, desigur! Florin Cîțu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani.

Nu e o întâmplare că apare acum, în preajma Congresul PNL. Cineva e lipsit de fair play”, s-a exprimat senatoarea PNL.

Alina Gorghiu este de părere că astfel de atacuri la adresa premierului Florin Cîțu nu se vor opri. Va mai urma un nou val de dezvăluiri, cu scopul de a-l împiedica pe contra-candidatul lui Ludovic Orban să preia șefia PNL, a sugerat senatoarea.

„Un astfel de episod mă face să cred că, până pe 25 septembrie, vor mai urma și alte încercări de atac, din interior, la premier și la membrii din echipa care îl susțin pe Florin Cîțu.

Important este că guvernarea responsabilă funcționează și că, după Congres, PNL va redeveni partidul în care respectul, meritocrația și valorile liberale vor fi respectate”, a notat Alina Gorghiu.

Poziția liberalei vine în contextul în care în presă a fost publicat un document care atestă că Florin Cîțu a petrecut două zile în arest, în anul 2000. Premierul a spus că a fost vorba despre conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

Mihai Tudose cere demisia premierului. „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional”

Pe de altă parte, fostul premier al României, actual europarlamentar, Mihai Tudose, i-a cerut lui Florin Cîţu să se ducă acasă. Mai mult decât atât, el a lansat o provocare și pentru USR PLUS: „Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”.

„Scurtu’ drum către acasă…După delirul continuu în care ne ţine de când e la butoane, după dezastrul provocat şi susţinut de el în tooooate domeniile, după, după….Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional. Asta înseamnă să ai ştofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasă, Cîţu. Azi. Acum. Şi stai acolo. Fără pâine….P.S. Alde Usr-pluş v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: