Evenimentul Zilei > Politica > Alina Goghiu s-a săturat de membrii PNL care critică partidul și îl vânează pe Florin Cîțu. Senatoarea a dat un ultimatum
Alina Goghiu s-a săturat de membrii PNL care critică partidul și îl vânează pe Florin Cîțu. Senatoarea a dat un ultimatum

Alina Goghiu s-a săturat de membrii PNL care critică partidul și îl vânează pe Florin Cîțu. Senatoarea a dat un ultimatum

Senatoarea Alina Gorghiu este nemulțumită pentru că se fac multe șicane în PNL, partid care își va alege în toamnă noul președinte: Florin Cîțu sau Ludovic Orban.

Alina Gorghiu, senator al Partidului Național Liberal (PNL), a criticat atitudinea pe care o au unii membri, la adresa formațiunii politice din care fac parte. Ei critică partidul mai mult decât o fac rivalii de la Partidul Social Democrat (PSD) în frunte cu președintele Marcel Ciolacu.

Alina Ghorgiu i-a criticat pe cei din interior, care vorbesc de rău partidul

„Avem colegi în Partidul Naţional Liberal care şi de pe această scenă folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD, dragii mei, şi anume că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: Dom-le, nu se duc la PSD. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale.

Vă rog să vă bateţi pentru fiecare proiect şi să nu vă mai uitaţi la colegii care repetă mesajele PSD. Sunt toxice, obosesc în spaţiul public oamenii care cred în PNL. Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e  invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL.

Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a spus Alina Ghorghiu, duminică, în cadrul unuidiscurc pe care l-a ținut la conferinţa de alegeri interne a PNL Maramureş.

„Nu există zi să nu vezi postări împotriva premierului actual”

Alina Gorghiu i-a rugat pe susţinătorii lui Ludovic Orban care critică pe Facebook guvernul condus de Florin Cîţu să se oprească.

„Nu o să mă vedeţi nici măcar o secundă spunând ceva urât despre fostul premier al României, pentru că i-am susţinut măsurile, mandatul. Dar îi rog pe toţi cei din echipa lui care astăzi critică pe Facebook mandatul lui Florin Cîţu – şi nu există zi să nu vezi postări împotriva premierului actual – să facă acelaşi lucru pe care tot PNL-ul l-a făcut. Dacă nu o să susţinem fiecare dintre noi acest guvern al lui Florin Cîţu şi al PNL, al preşedintelui Klaus Iohannis, al fiecăruia dintre noi, riscăm să pierdem guvernarea. Vă rog să fiţi solidari”,

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: