Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gheroghiu mai pune o piatră de gâtul lui Dragnea. „PSD este în colaps din cauza lui”. De ce crede că social-democraţii au ajuns în etapa „scapă cine poate”
Alina Gheroghiu mai pune o piatră de gâtul lui Dragnea. „PSD este în colaps din cauza lui”. De ce crede că social-democraţii au ajuns în etapa „scapă cine poate”

Alina Gheroghiu mai pune o piatră de gâtul lui Dragnea. „PSD este în colaps din cauza lui”. De ce crede că social-democraţii au ajuns în etapa „scapă cine poate”

Alina Gorghiu, senatoarea PNL de Timiş, a declarat joi, la Timişoara, că PSD este „în colaps", singurul vinovat de acest lucruu fiind Liviu Dragnea. Ghorghiu a mai punctat și faptul că, din punctual ei de vedere, corabia PSD este pe punctual de a se scufunda. „S-a intrat în etapa scapă cine poate”, potrivit stiridiaspora.ro.

„Din punctul meu de vedere, este partid aflat la putere în colaps, un PSD în colaps. Din cauza lui Dragnea, cam toţi liderii acestui partid fac gesturi disperate pe toate fronturile. (…) Iar după mazilirea grupării Stănescu – Neaşcu – Firea – Tudose, astăzi în PSD se intră în etapa scapă cine poate”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

În opinia Alinei Gorghiu, România are o scenă politică foarte bine conturată, cu doar câteva luni înainte de alegerile europarlamentare, un preşedinte care este "personajul ce s-a opus cu succes şi cu maximă eficienţă aproape tuturor demersurilor pe care PSD le-a iniţiat în materie de stat de drept, de fiscalitate, în privinţa modificărilor din sistemul de apărare" şi un PSD care în acest moment se află într-o "criză puternică".

Alina Gorghiu este convinsă că vor urma şi alte plecări din PSD, în timp ce asistăm la "un război în plină desfăşurare, războiul Dragnea – Firea, care a intrat în linie dreaptă".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: