Cei doi se pregătesc să devină părinți și șunt foarte fericiți. Carismatica bloggeriță a vrut să păstreze sectret sexul bebelușului dar, a publicat o filmare în care i se vede cât de mult i-a crescut burtica de gravidă. Imaginile au fost postate pe Instagram Stories.

Deocamdată, Alina are șase luni de sarcină dar abia așteaptă ziua când își va strânge pentru prima dată copilul în brațe, adică, 14 septembrie. Desigur, acest lucru rămâne de văzut… și asta pentru că, în timp ce unii dintre bebeluși se grăbesc să vină pe lume mai devreme, alții mai rămân câteva zile în pântecele mamei, în ciuda calculelor precise făcute de medici.

Raul Tişa, soțul Alinei Ceușan, a împlinit 38 de ani săptămâna trecută și a avut parte de o petrecere restrânsă, de la care nu au lipsit prietenii apropiați.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. Despre acea zi în care a fost pentru prima oară mireasă, Alina are numai amintiri frumoase.

„Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate.

Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”. Aceste gânduri profunde au fost însoțite de o poză de album. Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit fericitul eveniment alături de peste 700 de invitați”, a scris Alina pe contul ei de Instagram, potrivit cancan.ro