X

Leacul pentru cancer: Nu va mai fi nevoie de medicamente! Ce trebuie să facem ca să învingem temuta maladie

Autor: Adrian Dumitru / Data publicarii: 04-07-2019 13:07

Cercetătorii britanici susțin că au găsit leacul natural pentru cancer și că este doar o chestiune de timp până vor putea să dezvolte un tratament bazat pe fructe și legume. Studiul susține că portocalele, strugurii și morcovii conțin substanțe care luptă cu temuta maladie.

Profesorii de la Imperial College din Londra, în frunte cu dr. Kirill Veselkov, au efectuat mai multe teste în care au comparat substanțele din anumite fructe sau legume cu cele din medicamentele folosite actualmente pentru eradicarea cancerului, informează Daily Mail.

Rezultatele sunt, așa cum susțin cercetătorii, sunt revoluționare și speră ca acestea să pună baza unei viitor tratament bazat doar pe produse naturale.

Avem deja viziunea primei liste de alimente distrugătoare de cancer care să servească drept stâlpii fundației a ceea ce numim medicină gastronomică. Mâncarea reprezintă singurul aspect pe care-l putem controla în viața noastră ce are impact asupra vieții noastre”, a explicat Veselkov.

Rezultatele cercetării susțin că anumite fructe și legume oferă aceleași rezultate precum medicamentele anti-cancer, dar fără să aibă efectele negative ale acestora. Practic, produsele naturale sunt bogate în antioxidanți și astfel opresc din fașă inflamările, controlează înmulțirea celulelor și chiar conduc către „sinuciderea” celulelor.

Vezi mai jos lista alimentelor care ajută în lupta împotriva cancerului:

Portocalele „dulci”

Strugurii

Morcovii

Varza

Coriandrul

Mărarul

Ceaiul