Evenimentul Zilei > International > O femeie a trăit coșmarul vieții ei după ce s-a trezit cu un aligator în bucătărie. Reptila a devastat locul. Foto
O femeie a trăit coșmarul vieții ei după ce s-a trezit cu un aligator în bucătărie. Reptila a devastat locul. Foto

O femeie a trăit coșmarul vieții ei după ce s-a trezit cu un aligator în bucătărie. Reptila a devastat locul. Foto

O femeie a fost luată prin surprindere în toiul nopții, după ce s-a trezit cu un aligator în bucătărie. Aceasta a apelat la autorități pentru a o scăpa de problemă.

Un aligator uriaș a spart geamul unei locuințe, în Florida, apoi a pătruns în casă prin deschizătura făcută. Incidentul s-a petrecut la 3 dimineața, proprietara s-a trezit cu reptila uriașă printre sticlele de vin, informează Metro.co.uk.

Cea care a făcut descoperirea infiorătoare a fost chiar proprietara locuinței care s-a trezit la 3 dimineața din cauza zgomotului puternic. Femeia s-a trezit la ora 3 dimineața, fiind luată prin surprindere de zgomotele care se auzeau în locuința ei. 

Astfel, femeia s-a trezit față în față cu aligatorul care i-a distrus o bună parte din bucătărie, câțiva pereți și apoi s-a îndreptat spre locul unde erau depozitate câteva sticle de vin.

Tot femeia a fost cea care a sunat autoritățile pentru a ridica musafirul nepoftit și pentru a-l reloca înapoi în mlaștini. Aceasta nu a fost rănită.

„Un aligator a intrat, peste noapte, într-o casă din Clearwater, prin niște ferestre joase din bucătărie. Ofițerii de poliție din Clearwater au capturat aligatorul. Nu au existat răniți. Experții spun că cel mai sigur mod de a evita un atac al aligatorului este să păstrați distanța.”, au declarat oficiali ai Poliției.