Evenimentul Zilei > Sport > Alibec, AROGANȚĂ după criticile lui Becali. Căpitanul roș-albaștrilor s-a ALINTAT cu un SUPER CADOU
Alibec, AROGANȚĂ după criticile lui Becali. Căpitanul roș-albaștrilor s-a ALINTAT cu un SUPER CADOU

Alibec, AROGANȚĂ după criticile lui Becali. Căpitanul roș-albaștrilor s-a ALINTAT cu un SUPER CADOU

Gigi Becali s-a înfuriat, după eșecul cu Viitorul, pe cele trei vedete ale echipei sale: Alibec, Budescu și Florin Tănase. Însă căpitanul vicecampioanei a ținut să îi răspundă patronului în stilu-i caracteristic.

În ciuda investițiilor masive făcute de Gigi Becali, jocul lui FCSB suferă crunt în campionat, echipa roș-albastră salvându-se pe finalul meciurilor, în dese rânduri, de la înfrângeri umilitoare. Însă scenariul s-a schimbat în meciul cu Viitorul, campioana României a obținut cele trei puncte și a declanșat avalanșa de cuvinte grele a latifundiarului din Pipera peste cei mai importanți trei jucători ai echipei. 

Dacă în fața camerelor Alibec, Budescu și Tănase nu pot să-și confrunte patronul, căpitanul FCSB a decis să o facă în alt mod. Cu banii primiți de la Becali, Denis Alibec și-a făcut o comandă specială, pe măsura statului său la echipă. 

Conform surselor EVZ din cadrul formației antrenate de Nicolae Dică, atacantul și-a comandat unul dintre ultimele modele de McLaren, mașina costându-l pe capriciosul jucător nu mai puțin de 170.000 de euro! Apropiații lui Alibec au precizat că mașina, care a preluat foarte multe componente de la bolizii din Formula 1, are în jur de 600 de cai putere. 

Mai mult, pentru a-și achiziționa modelul, Alibec a plătit un avans de 100.000 euro, bani la care visează cei mai mulți fotbaliști din Liga 1. "Mașina trebuie să ajungă în România. În momentul în care are mașina, o să plătească și restul de 70.000 de euro. Va fi atracția din vestiarul echipei, cu siguranță", este pariul făcut de colegii lui Alibec.

Fostul vârf al lui Inter este recunoscut ca fiind un împătimit al mașinilor scumpe și cu mulți cai putere, acesta având, în trecut, mai multe modele ale mărcilor de lux din lume.