Evenimentul Zilei > Monden > Alexandru Arșinel a primit vestea dură în spital. Medicii au doar o soluție pentru a-l salva
Alexandru Arșinel a primit vestea dură în spital. Medicii au doar o soluție pentru a-l salva

Alexandru Arșinel a primit vestea dură în spital. Medicii au doar o soluție pentru a-l salva

Internat în spital din cauza unor probleme la inimă, actorul Alexandru Arșinel a dezvăluit că va fi nevoit să stea câteva săptămâni sub supravegherea medicilor. De asemenea, acesta a lansat o premoniție macabră când și-a amintit că fosta parteneră de scenă, Stela Popescu, a murit în urmă cu 4 ani, la 23 noiembrie.

2021 a fost un an foarte greu pentru actorul născut la 4 iunie 1939, la Dolhasca. Testat pozitiv cu Covid-19, Alexandru Arșinel a fost internat în aprilie, alături de soție. Acum, sechelele lăsate de teribila boală infecțioasă l-au obligat să se interneze din nou.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul.

Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege (n.r. – Stela Popescu).

Probabil că Stela mă caută, deja. Cine știe?… Voi rămâne internat câteva săptămâni. Nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea.

Alexandru Arșinel nu știe ce îl așteaptă în spital

Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro. Amintim că Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani.

foto: YouTube

„Longevivul cuplu umoristic Stela – Arşinel a început colaborarea în 1979, a fost garanţia umorului de calitate, pe textele scenetelor semnate de Mihai Maximilian (n.r. – soțul Stelei Popescu).

(…) TVR a scos pe piaţă DVD-urile „O stea printre stele” şi „Stela şi Arşinel” care reunesc cele mai memorabile apariţii TV ale Stelei Popescu. (…) Stela Popescu jucat în serialul TV ”Războiul sexelor”, avându-l ca partener pe Alexandru Arşinel.

(…) Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, cel mai iubit şi admirat cuplu de actori, a fost premiat la Gala 2008 ”Zece pentru România” (Locul II – Alexandru Arşinel şi Locul III – Stela Popescu), sărbătorind în 2008, 30 de ani de carieră.

Celor doi artişti atât de iubiţi de public li s-au mai oferit Premiul Special ”Cei mai de încredere români 2008 – Stela Popescu şi Alexandru Arşinel” şi Premiul revistei ”Confidenţial” 2009 (luna ianuarie) pentru Showbiz″, arată Agerpres.