Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Alexandra Ungureanu a semnat cu Antena 1, dar are propria emisiune pe Kanal D. E gazda un show online
Alexandra Ungureanu a semnat cu Antena 1, dar are propria emisiune pe Kanal D. E gazda un show online

Alexandra Ungureanu a semnat cu Antena 1, dar are propria emisiune pe Kanal D. E gazda un show online

Începând de luni, Kanal D își dezvoltă Divizia de Digital, prin crearea de conținut video exclusiv dedicat comunității din spațiul online. Aceste show-uri vor fi difuzate exclusiv în mediul virtual, pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive. Din grilă face parte și Alexandra Ungureanu, cea care în momentul de față este sub contract cu Antena 1, fiind una dintre concurentele de la Asia Express.

Luni, 31 mai, va avea loc lansarea secțiunii theXclusive cu emisiuni prezentate de Cătălin Cazacu, Mihai Ghiță, Alexandra Ungureanu, Chef Florin Lazăr, Mihai Hînda și Mihaela și Marian Crăciun. Deși toți sunt veterani ai postului Kanal D și de-a lungul timpului fie au avut emisiuni sau au fost implicați în show-uri, Alexandra Ungureanu joacă la două capete.

Din 7 iunie, emisiunea „Duet cu Alexandra” va fi difuzată în fiecare miercuri în mediul online. Alexandra Ungureanu are ca invitați nume puternice din showbiz-ul românesc, care le vor împărtăși povești de viață impresionante, dar și un duet muzical alături de artistă. În tot acest timp, câștigătoarea ultimul sezon de „Bravo, ai stil” este culmea, în Turcia, unde filmează pentru show-ul „Asia Express” care va fi difuzat în curând la Antena 1.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: