Evenimentul Zilei > Monden > Alexandra Stan are o mare suferință! Artista le-a spus adevărul fanilor. Șoc în showbiz
Alexandra Stan are o mare suferință! Artista le-a spus adevărul fanilor. Șoc în showbiz

Alexandra Stan are o mare suferință! Artista le-a spus adevărul fanilor. Șoc în showbiz

Cântăreața Alexandra Stan, celebră pe mapamond datorită hitului Mr. Saxobet, și-a informat fanii că s-a despărțit de soțul ei Emanuel-Petre Necatu, la trei luni de când se cununaseră civil. Despre acest divorț apăruseră mai multe zvonuri, dar acum artista a eliminat orice urmă de dubii și a confirmat separarea.

Divorț pentru Alexandra Stan

În iulie, Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu au fost cununați civil chiar de Elena Lasconi, fosta jurnalistă care a devenit primărița orașului Câmpulung Muscel. La acea vreme, a fost o surpriză chiar și pentru apropiații celor doi, nu doar în showbiz.

Cu siguranță, între cei doi a fost o poveste de dragoste foarte puternică din moment ce au decis atât de repede să facă pasul cel mare. Din păcate pentru ei, flacăra iubirii s-a stins la fel de fulgerător.

La puțin timp după ce au semnat hârtiile în fața Elenei Lasconi, au apărut și primele probleme între ei. Se pare că au fost niște neînțelegeri peste care nu s-a putut trece și așa s-a ajuns la divorț.

Nu mai are inelul dăruit de soț

Despărțirea a fost confirmată de interpreta hitului Mr. Saxobeat pe Instagram, în cadrul unui dialog cu fanii ei. La un moment dat, unul dintre ei a întrebat-o dacă a divorțat. Răspunsul a venit prompt.

Alexandra Stan a arătat că nu mai poartă inelul de logodnă dăruit de fostul soț. Fanii au putut revedea astfel celebrul tatuaj al artistei de pe deget.

sursa: Instagram – Alexandra Stan

Urmăritorii cântăreței care a s-a bucurat de apreciere și în străinătate avea niște suspiciuni de mai mult timp. Alexandra și Emanuel nu mai avea poze împreună pe rețelele de socializare.

Dovezile despre divorț

Este reacția tipică întâlnită în multe dintre cuplurile din zilele noastre. De obicei, ea ascunde niște conflicte majore, care au provocat răni adânci. Prin ștergerea fotografiilor în care apărea și partenerul/a se dorește ruperea cât mai rapidă de trecut.

sursa: Instagram – Alexandra Stan

Prin urmare, când fanii Alexandrei Stan au remarcat că au dispărut pozele cu Emanuel-Petre Necatu, au început să-și pună întrebări. Curiozitatea lor a fost spulberată recent de artistă, care nu s-a mai ascuns și i-a lămurit pe toți.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist. Timp de două, trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală și de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, spunea Alexandra Stan pentru viva.ro, imediat după căsătorie.

Alexandra Stan nu are noroc în dragoste

Din păcate pentru ea, Alexandra Stan nu are noroc în dragoste. După scandalul cu fostul impresar și iubit Marcel Prodan – acuzat că a bătut-o cu sălbăticie –, pentru artistă a urmat o relație de 4 ani cu Bogdan Stăruială.

Pentru că n-au putut depăși rutina care se instalase în relația lor, ei au decis să se despartă în 2019. Ulterior, artista s-a iubit cu Bogdan Drăghici, dar legătura lor s-a destrămat în martie 2021.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.