Evenimentul Zilei > Monden > Alexandra Stan a urmat exemplul Loredanei. Imaginile care fac furori pe internet
Alexandra Stan a urmat exemplul Loredanei. Imaginile care fac furori pe internet

Alexandra Stan a urmat exemplul Loredanei. Imaginile care fac furori pe internet

Alexandra Stan a postat mai multe imagini din vacanță, iar fanii au rămas șocați. Artista era complet dezbrăcată. Solista spune că nu îi pasă de critici și nici nu îi este rușine de corpul ei, chiar dacă mai are câteva vergeturi.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, care a avut mare succes și pe plan internațional. A avut mai multe hituri care au cucerit topurile. Dacă pe plan profesional îi merge foarte bine, artista nu a prea avut noroc în dragoste.

Și-a uimit fanii

După ce Loredana Groza a șocat pe toată lumea postând pe rețelele sociale poze cu ea complet dezbrăcată, Alexandra Stan i-a urmat exemplul. Artista a postat, de curând, mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece în Grecia, iar fanii au avut parte de o mare surpriză. Interpreta era complet dezbrăcată.

Alexandra Stan a vrut astfel să arate că nu îi este rușine corpul ei, chiar dacă mai are și câteva vergeturi. Imaginile au făcut furori, iar comentariile nu au întârziat să apară, Unii fani au lăudat-o pentru curajul ei, dar alții au criticat-o intens spunând că o astfel de expunere încalcă limita intimității. Nu au lipsit nici cei care au făcut tot felul de glume.

Nu îi pasă de critici

Artista nu a fost însă afectată de critici și a spus că nu îi este rușine să își afișeze corpul exact așa cum este. A recunoscut însă că folosește și programe de editare pentru a avea poze perfecte.

„Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru pentru asta. Și nimeni nu ar trebui să fie agresat emoțional pentru asta. În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac sport o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc! Și să mâncăm sănătos! Și să ne rezolvăm traumele! Hai să fim sănătoși! Și da, îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă»”, a spus Alexandra Stan, potrivit wowbiz.ro.