Fanii i-au trimis zeci de mesaje. În timp ce unii au criticat-o, alții au admirat-o pentru curaj.

Alexandra apare mai mult sau mai puțin dezbrăcată, iar fanii au reacţionat imediat.

După această ultimă „ispravă”, Alexandra a postat un mesaj pe contul de socializare, pentru a lămuri situația.
Încălțată și îmbrăcată în pantaloni. Dar goală de la brâu în sus, doar mâna fiind aceea care îi acoperă sânii. Așa a apărut Alexandra Stan în mediul online, iar fotografia postată pe pagina sa de Instagram i-a  „atins” pe vizitatori.

„Simțindu-mă puternică și vulnerabilă în același timp”, a scris Alexandra Stan în dreptul fotografiei.

„Nu este doar bine, ci chiar necesar. Îmi iubesc vulnerabilitatea și slăbiciunea”, a mai transmis vedeta, apoi a completat și a mărturisit, în scris, că propria intuiție „divină” o ajută să meargă, tot timpul, mai departe.

De asemenea, artista a a postat o serie de capturi dintr-o înregistrare care a fost făcută în timp ce dansa goală prin casă. La începutul filmării, Alexandra este îmbrăcată, însă se dezbracă repede pe ritmurile muzicii și rămâne goală.

Vedeta începe să danseze pe o piesă pentru filmele pentru adulți. În timpul dansului, Alexandra Stan își atinge sânii, iar privitorii  au fost… plăcut impresionați de gesturile provocatoare ale vedetei.

Despre aceste capturi Alexandra a spus că imaginile au ajuns  „din greșeală” în mediul online, fiind destinate, inițial, doar… iubitului său.

„Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele „știri” cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a scris Alexandra Stan, potrivit cancan.ro

Te-ar putea interesa și: