Momente de fericire pentru realizatoarea emisiunii Fresh Refresh de la Realitatea TV, Alexandra Păcuraru! Astăzi a devenit mămică pentru a treia oară. Ea a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.

Pe acesta îl va chema Maricel, nume pe care îl poartă și bunicul său. El a cântărit la naștere trei kilograme și 300 de grame. Alexandra Păcuraru mai are doi copii: Zenovia Maria și Justinian.

Realizatoarea de televiziune susține că nașterea a decurs fără probleme datorită profesionalismului şi grijei de care au dat dovadă cei din echipa medicală. Din această echipă, au făcut parte medicii obstetricieni Iosif Niculescu, Dinca Indiana, Steriade Costache și medicul neonatolog Mădălina Dobrescu.

Acum, celor doi părinți nu le mai rămâne decât să se bucure de copiii minunați pe care îi au.

„Sunt recunoscătoare Bunului Dumnezeu pentru toate minunile ce mi Le-a dat să trăiesc. Mi-am dorit foarte mult încă un copil și iată că am primit această binecuvântare. Acum, cea mai importantă este sănătatea bebelușului și pentru o perioadă am să-i ofer, așa cum este firesc, toată iubirea, toată liniștea și toată bucuria.”, a spus Alexandra Păcuraru, conform Realitatea.

Realizatoarea TV, care mai are un băiețel în vârstă de doi ani,  a hotărât recent să ia o pauză de la televiziune, pentru a se putea dedica total celor doi copii ai săi. 

„Oamenii de lumină pot salva lumea din ghearele celor care aleg banii în detrimentul sufletului”, a fost mesajul brunetei. În urmă cu un an, Alexandra a devenit mamă de băiat. Medicii au decis să facă operaţia după ce jurnalista a trecut printr-un travaliu de 20 de ore. Băieţelul a venit pe lume prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. 

 

Te-ar putea interesa și: