Evenimentul Zilei > Actualitate > Superba ALEXANDRA DINU îi dă replica lui Antonio Banderas intr-un thriller la Hollywood
Superba ALEXANDRA DINU îi dă replica lui Antonio Banderas intr-un thriller la Hollywood

Superba ALEXANDRA DINU îi dă replica lui Antonio Banderas intr-un thriller la Hollywood

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Alexandra Dinu și-a făcut un nume și în Italia

Alexandra Dinu are mare succes la Hollywood. Actrita face parte din distributia thrillerului “Unchained”, alaturi de Adrien Brody, Antonio Banderas si John Malkovich. Conform presei americane, “Unchained” este regizat de Paul Solet, iar filmarile vor incepe in data de 14 Noiembrie. Pelicula va avea premiera in a doua jumatate a anului 2017. Acesta este cel de-al doilea film american in care Alexandra Dinu joaca in ultimele sase luni, după ce tocmai a terminat prima parte a filmarilor pentru thriller-ul “Final Score”, in care interpreteaza rolul principal feminin.

In “Final Score”, Alexandra Dinu joaca alaturi de fostul Agent 007, Pierce Brosnan, si de Dave Bautista (cunoscut din super-productii precum “Spectre” si “Guardians of the Galaxy”). Filmarile au avut loc la Londra in lunile septembrie-octombrie, urmand ca ultimele scene sa fie filmate in luna decembrie. Productia va avea premiera mondiala tot in anul 2017.

Dupa o cariera de succes in industria cinematografica din Italia, Alexandra Dinu s-a mutat anul trecut in Los Angeles semnand pentru noi productii cinematografice, de aceasta data la Hollywood. Thrillerul “Final Score” va ajunge si in cinematografele din Romania imediat dupa premiera mondiala.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: