Evenimentul Zilei > Monden > Alex Velea a vorbit despre scandalul cu Zanni. Ce ascunde artistul despre câștigătorul ”Survivor România”
Alex Velea a vorbit despre scandalul cu Zanni. Ce ascunde artistul despre câștigătorul ”Survivor România”

Alex Velea a vorbit despre scandalul cu Zanni. Ce ascunde artistul despre câștigătorul ”Survivor România”

Relația dintre Zanni, câștigătorul ”Survivor România”, și Alex Velea, omul care l-a lansat, s-a răcit. Internauții au tras diferite concluzii după ce s-au scos de la follow pe rețelele de socializare. Iubitul Antoniei a explicat cum au ajuns în această situație delicată.

Alex Velea a fost persoana care l-a susținut pe Zanni în cariera muzicală, dar și în competiția pe care a câștigat-o. Artistul a avut încredere în el și a dorit să-l facă un cântăreț mare.

„Știți că Alex Velea e un om cu inimă foarte mare. Alex Velea e deschizător de drumuri. A dat șanse fiecăruia. Tot ia oameni și crede în ei. A crezut în mine. Eram un șobolan. Am venit la studio, nu știam să cânt la microfonul ăla nimic. Nu le-a plăcut tuturor de mine din prima, dar el a avut încredere. Pe parcurs ce Velea tot lua oameni noi și investea în ei timp, Lino Golden a început să se simtă puțin umbrit”, a declarat Zanni .

Internauții au dedus că cei doi s-ar fi certat după ce au observat că nu se mai urmăresc pe rețele de socializare. Alex Velea a ținut să clarifice situația și să transmită că Zanni va fi mereu o persoană importantă pentru el.

Sursa: Arhiva Evz

Alex Velea a spus adevărul!

„De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el. Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri, și cu coborâșuri.

Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple. Nu a fost deloc așa, nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual. Nici nu o să o fac prea curând, pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut, exact așa cum am promis”, a dezvăluit Alex Velea.

Alex Velea și Zanni vor încânta publicul împreună într-o emisiune de Revelion. Aceștia sunt mai uniți ca niciodată și și-au dorit să își țină fanii la curent.

„Am reînceput treaba în studio, în această săptămână o să filmăm și Revelionul de la Antena 1. De la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă, nu mai credeți toate mizeriile”, a mai spus cântărețul.

„Nici sfaturile nu mă ajută să trec peste și nimic altceva. Uneori sunt cel mai mare dușman al meu. Singur trebuie să mă conving de anumite chestii”, a spus Zanni, potrivit Libertatea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.