Evenimentul Zilei > Monden > Alex Rodriguez, postare controversată. Apare cu Porsche-ul pe care i l-a dăruit lui Jennifer Lopez. FOTO
Alex Rodriguez, postare controversată. Apare cu Porsche-ul pe care i l-a dăruit lui Jennifer Lopez. FOTO

Alex Rodriguez, postare controversată. Apare cu Porsche-ul pe care i l-a dăruit lui Jennifer Lopez. FOTO

Alex Rodriguez a stârnit o frenezie pe Instagram miercuri seara, când a postat o fotografie cu el zâmbind în timp ce se sprijinea pe ceea ce pare a fi Porsche-ul roșu pe care i l-a dăruit anterior fostei logodnice Jennifer Lopez pentru a 50-a aniversare.
Se pare că Alex Rodriguez nu trece prea uşor peste despărțirea de Jennifer Lopez, ca dovadă încă un gest pe care l-a făcut publicând o imagine cu el şi frumoasa mașină roşie, iar internauții se întreabă de ce se află maşina la el.

„Sunt la pământ”, a scris alături de fotografia cu mașina cândva a lui Jennifer

Alex Rodriguez poses with the car he once gifted Jennifer Lopez

Vedeta Yankees i-a oferit cântăreței Jennifer Lopez un Porsche 911 GTS Cabriolet în ziua în care diva latino a împlinit 50 de ani – care costă peste 140.000 de dolari. Momentul respectiv a fost perfect: mașina i-a fost adusă în fața casei, cu o fundă uriașă aurie, pe 24 iulie, chiar înaintea petrecerii de ziua ei. Sărbătorita Jennifer Lopez a fost condusă până la mașină cu ochii închiși, de către viitorul său soț, cum se credea atunci.

Jennifer Lopez i-a răspuns iubitului cu aceeași monedă. În ziua în care acesta a împlinit 44 de ani, la trei zile după petrecerea ei, artista i-a făcut cadou un Ford Bronco clasic, fabricat în 1974. Dar acele momente frumoase au trecut, astăzi nu mai sunt împreună.

Fanii au speculat dacă Rodriguez a luat „roțile” înapoi sau dacă Lopez le-a lăsat când și-au încheiat logodna

„Se pare că Jlo nu te-a lăsat numai pe tine, ci și mașina roșie”, a comentat un internaut.

„Ea ți-a dat mașina înapoi ha ha ha ha și Ring two [sic]”, a râs un altul.

„Bro, a păstrat mașina 😭💀”, a observat un alt comentator.

Jennifer Lopez (20)

Poate că fostul sportiv, în vârstă de 46 de ani, a postat imaginea pentru că știa că vedeta din „Hustlers”, în vârstă de 52 de ani, o va vedea în presă, pentru că nu numai că nu-l mai urmăreşte, ci l-a șters complet din feedul ei de Instagram.

Deși nu este clar care sunt intențiile lui Rodriguez cu fotografia şi mesajul său, se pare că nu are nicio rea intenţie față de „incredibila” fostă logodnică, în ciuda relației sale publice cu Ben Affleck.
Alex Rodriguez Gifts Jennifer Lopez $143K Porsche for 50th Birthday

„Am avut cinci ani de viață și parteneriat incredibil și, de asemenea, cu fiicele mele, am învățat atât de multe”,  a declarat el pentru Entertainment Tonight  într-un interviu publicat marți.

Rodriguez a adăugat că el și fiicele sale – Natasha, în vârstă de 16 ani și Ella, în vârstă de 12 – au acum „ocazia să meargă înainte și să spună:„ Știi ce? Suntem atât de recunoscători pentru ultimii cinci ani, cum putem îmbunătăți următorii cinci ani datorită lecțiilor învățate?”, a mai declarat vedeta sportului american, potrivit pagesix.

Cum au fost surprinsi Jennifer Lopez si Alex Rodriguez dupa ce au aparut zvonuri privind despartirea lor

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: