Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi plătește scump pentru liniștea sa. Legătura cu un temut lider interlop. Îl costă 100.000 de euro
Alex Bodi plătește scump pentru liniștea sa. Legătura cu un temut lider interlop. Îl costă 100.000 de euro

Alex Bodi plătește scump pentru liniștea sa. Legătura cu un temut lider interlop. Îl costă 100.000 de euro

Alex Bodi și Costel, șeful ”Caranilor” se pozează mereu împreună. Adevărul din spatele imaginilor de pe rețelele de socializare este că afaceristul oferă o taxă de 100.000 de euro pentru liniștea personală în București și viața de lux pe care o evidențiază.

Alex Bodi și Costel, șeful ”Caranilor” s-au fotografiat la mai multe petreceri cu lăutari împreună. Aceștia afișau o legătură apropiată pe rețelele de socializare, dar prietenia s-a rupt la puțin timp după ce fostul Biancai Drăgușanu a ajuns iar în arest.

Ceartă neașteptată cu cămătarii

Bodi ieșea în cluburile de lux din capitală frecvent cu clanul Caranilor, iar șeful acestuia era unul din prietenii pe care se putea baza. Într-o seară de club, cei 2 au ajuns la certuri și reproșuri. Liderul clanului s-a arătat deranjat afaceristul îi tot pozează familia și îi expune pe rețelele de socializare.

Taxă de șmecherie de 100.000 de euro

Seful Caranilor a ales încheie relația cu Bodi, dar nu înainte îi pună pe masă tot ce l-a deranjat.

”A devenit mai impulsiv. I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit un apropiat al afaceristului pentru cancan.ro.

Bodi a ajuns iar în arest

Alex Bodi a fost din nou arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. Fostul soț al Biancai Drăgușanu a mai avut probleme cu legea după ce a fost acuzat de proxenetism și episoade violente. Afaceristul era foarte încrezător după ce a ieșit din arestul la domiciliu, dar noi detalii au ieșit la iveală.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, se arată în decizia judecătorească.

Ora estimată: 09:00

Complet: CD22.C

Tip soluție: Desfiinţează hotărârea

Soluția pe scurt: Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă I.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. Serviciul teritorial Gorj. Desfiinţează încheierea contestată şi rejudecând, Înlătură dispoziţiile art. 214 şi urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 230 Cod procedură penală, Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu.

Document: Încheiere finală camera consiliu 649/2021 11.10.2021”, este comunicarea de pe portalul instanțelor.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: