Anchetat pentru proxenetism și pentru apartenența la un grup infracțional, Alex Bodi mai primește o lovitură în arest. De data asta, din partea moldovencei Daria, femeia care l-a iubit pe medieșeanul care poza în om de afaceri. Iar gestul Dariei poate să aibă ca efect o mică răzbunare din partea fostei soții Bianca Drăgușanu. Între timp, dosarul lui Alex Bodi cunoaște noi amănunte, fiind implicată și una dintre vedetele de top ale României. 

Daria a decis să facă publice anumite poze din vară. Nimic spectaculos până aici, numai că locația în care se afla Daria e locația lui Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.

Problemele pentru Alex Bodi tocmai acum vin. Suspectul în dosarul de proxenetism a susținut mereu că nu are nicio legătură cu rusoiaca, cei doi oficialiizându-și relația recent, chiar înainte ca Bodi să intre la „răcoare”.

Bianca Drăgușanu s-a iubit cu alex Bodi fără să știe că în patul respectiv a fost și Daria

Ce o să facă Bianca Drăgușanu?

Lovită în orgoliu, Bianca Drăgușanu ar putea să întoarcă lovitura de „cuțit” și să ofere și ea detalii din viața alături de medieșean.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu își petreceau timpul – atunci când nu erau ocupați cu „afacerile” lor – într-o vilă de lux din Franța, mai exact de pe Coasta de Azur. Numai că acolo petrecea și Daria. Și tot cu Alex Bodi. Și tot vara.

Cum arată vila de lux în care Alex Bodi a petrecut și cu Bianca Drăgușanu, și cu Daria

Vila are 543 de metri pătrați, trei nivele, 13 camere, dintre care un dormitor matrimonial cu două băi, două dressinguri, o saună, o toaletă. Un dormitor cu duș și dressing, toate acestea fiind la parter, acolo unde e și o cramă!

La cel de-al doilea nivel este livingul cu șemineu și cu masa de luat cafea, dar și dining room, dar și bucătăria echipată cu tot ceea ce e necesar, precum și dormitorul pentru oaspeți cu duș și toaletă!

Nici cel de-al treilea nivel al vilei de lux în care afaceristul și-a petrecut zilele alături de cele două femei din viața lui nu este departe de lux și opulență.

Toată vila are și un lift, ceea ce le-a permis afaceristului și celor două femei să ajungă cât mai rapid de la un nivel la altul al clădirii scumpe.

În curtea vilei se află mai multe clădiri auxiliare, celebra infinity pool, acolo unde cele două femei din viața afaceristului s-au fotografiat, o piscină interioară, o zonă de barbeque, două studiouri pt staff și o cameră pentru staff-ul de lux!