Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, dezvăluiri scandaloase despre Bianca Drăgușanu: „Caută bărbații la domiciliu”
Alex Bodi, dezvăluiri scandaloase despre Bianca Drăgușanu: „Caută bărbații la domiciliu”

Alex Bodi, dezvăluiri scandaloase despre Bianca Drăgușanu: „Caută bărbații la domiciliu”

După ultima despărțire de Bianca Drăgușanu, afaceristul Alex Bodi a avut o ieșire total lipsită de elegantă la adresa fostei soții.

Imediat ce s-au separat, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au început să-și arunce, unul altuia, săgeți care mai de care mai ascuțite. Într-o postare pe internet, Alex Bodi a afirmat că, de această dată, el a fost cel care a pus căpăt relației cu Bianca, iar aceasta a dat fuga, imediat după despărțire în brațele altui bărbat.

Într-o conversație cu urmăritorii săi de pe Instagram, Alex Bodi a lăsat să se înțeleagă că fosta sa soție și-a găsit deja pe altcineva, fără să aștepte să treacă prea multă vreme de la despărțirea lor.

„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, a răspuns Alex Bodi, la comentariul unui fan, la una dintre postările sale.

„Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”, a comentat susținătorul lui Alex Bodi la una dintre ultimele postări ale acestuia.

Un alt comentator, i-a amintit de fost soție, amintind de postările acesteia, menite să dea impresia că despărțirea nu o afectează deloc.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me.”, a comentat fanul pe Instagram, iar afaceristul a răspuns imediat, dând o replică lipsită de eleganță la adresa femeii împreună alături de care a petrecut doi ani:

„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”, a scris Alex Bodi, lăsând să se înțeleagă că blondina ar avea preocupări nu tocmai ortodoxe, după cum relatează cancan.ro.

Afirmațiile lui Alex Bodi vin la scurtă vreme după ce Bianca Drăgușanu a declarat că ea a fost cea care a pus punct relației și a precizat că nu mai dorește să aibă de-a face cu fostul soț.

„Da, este adevărat. Ieri (2 septembrie  – n. red. ) am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Prietenii exasperați îi cer lui Smiley să se decidă: „…rămâne Ginuța fată mare!”

Radu Mazăre Jr. infectat cu noul coronavirus. Ce i-au recomandat medicii

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: