Evenimentul Zilei > Monden > Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară, de la ora 19.00, după o vacanță cu familia
Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară, de la ora 19.00, după o vacanță cu familia

Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară, de la ora 19.00, după o vacanță cu familia

Alessandra Stoicescu a lipsit câteva zile de la pupitrul Observator 19 pentru un eveniment familial transformat în tradiție. Soțul frumoasei prezentatoare a împlinit 50 de ani, anul acesta, și întreaga familie a sărbătorit într-un cadru de vis, așa cum se întâmplă de mai mulți ani.

“Atunci când călătoreşti este ca şi cum ai flirta cu viaţa. E ca şi cum ai spune ‘Aş rămâne aici să te iubesc, dar trebuie să cobor; am ajuns în staţie’ – Lisa St. Aubin de Terán.

A fost o minunată încărcare de emoții, frumos și iubire in familie, o vacanță în care l-am sărbătorit pe Sergiu de ziua lui, într-un paradis în jurul nostru, dar mai ales în suflet. A fost ce aveam nevoie pentru o perioadă foarte plină care urmează”.

Este o perioadă plină de proiectele speciale pentru Alessandra Stoicescu și Observator.

“De azi, ne revedem la Observator, de la ora 19. Proiectul de suflet Ajut eu începe și vă rog să spuneți “ajut eu” în fiecare zi, dar acum chiar să intrați pe platforma ajuteu.ro unde puteți schimba o viață. De pe 29, de ziua Antenei, ne vom vedea zilnic în cadrul acestei minunate campanii, căci așa sărbătorim noi, făcând bine. Îcepând de marți, 30 nioembrie, ne vedem zilnic și la prânz, înaintea Observatorului orei 12, pentru a schimba vieți, împreună, spunând Ajut eu! și transformând visurile în realitate”, completează vedeta Antenei 1.

”România mea”, de Ziua Națională

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, la Observator, vedeți ce înseamnă «România mea!» pentru unii dintre cei mai cunoscuți români. Ziua Națională este dedicată celor care construiesc un viitor mai bun decât trecutul. Telespectatorii pot urmări cum arată „România mea!” prin ochii celor care o fac mai bună, de la an la an.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.