Evenimentul Zilei > Justitie > Alertă la Poliția Capitalei. Evadare spectaculoasă din Beciul Domnesc. Un fugar a fost prins | UPDATE
Alertă la Poliția Capitalei. Evadare spectaculoasă din Beciul Domnesc. Un fugar a fost prins | UPDATE

Alertă la Poliția Capitalei. Evadare spectaculoasă din Beciul Domnesc. Un fugar a fost prins | UPDATE

Este alertă la Poliția Capitalei după ce doi adolescenți au reușit o evadare spectaculoasă din Arestul Central. Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr. 1 este cunoscut sub denumirea de Beciul Domnesc, după ce multe personalități au fost încarcerate acolo

UPDATE. ora 1.15. Unul dintre fugar a fost prins la circa trei ore după evadare. Este vorba despre Adrian Marin care a fost încătușat și reîncarcerat în arest.
„În urmă cu scurt timp, în baza activităților desfășurate, polițiști din cadrul DGPMB l-au depistat pe Marin Adrian. Acesta urmează a fi reîncarcerat. Se continuă cercetările și investigațiile în vederea depistării și celui de al doilea minor”, au transmis oficiali din Poliția Capitalei.

Știrea inițială

Poliția Capitalei solicită sprijinul populației după ce, în jurul orei. 22.00, din Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr. 1 au evadat doi minori, în vârstă de 16 ani.

Adrian Marin

Cei doi sunt Adrian Marin și Florin Mihai care erau încarcerați pentru furt calificat și respectiv complicitate la furt calificat și conducere fără permis.

Florin Mihai 

Polițiștii apelează la populație pentru identificarea celor doi, prin apelarea la numărul 112 sau anunțarea celei mai apropiate secții de poliție.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.