În Capitală, temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 15 grade Celsius.

În depresiunile intramontane temperaturile vor fi mai scăzute. Spre seară există o probabilitate destul de mare ca în centru, nord şi nord-est să cadă bruma. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării, excepție făcând regiunile sud-vestice şi zona montană aferentă, unde cerul va fi variabil în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab spre moderat în majoritatea zonelor, însă în Câmpia de Vest se vor semnala unele intensificări.

În general, în luna aprilie temperaturile se vor situa în limitele normale pentru această perioadă a anului.

Săptămâna 06.04.2020 – 13.04.2020

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte, local, în zonele montane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fideficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice.

Săptămâna 13.04.2020 – 20.04.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Săptămâna 20.04.2020 – 27.04.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.