Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă maximă în București. Un deținut a evadat de la Penitenciarul Rahova
Alertă maximă în București. Un deținut a evadat de la Penitenciarul Rahova

Alertă maximă în București. Un deținut a evadat de la Penitenciarul Rahova

Penitenciarul Bucureşti-Rahova a anunțat că un deținut a evadat, miercuri după-amiază și este căutat în tot Bucureștiul.

Marinel Anghel, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior, aparţinând Penitenciarului Bucureşti-Rahova „GAZ Bragadiru”.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, informarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţiei Oraşului Bragadiru, IPJ Ialomiţa, Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Municipiului Bucureşti, procedându-se, totodată, la alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii.

Potrivit legilor în vigoare, fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Astfel, Penitenciarul Rahova a emis un comunicat de presă prin care solicită populației de a oferi orice informaţie cu privire la acest deţinut, iar cetăţenii sunt îndrumaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numărul de telefon: 021/4200810.

Bărbatul are înălţimea de 1,76 metri, frunte mijlocie, nas convex, ochi albaştri, bărbie normală, urechi mici, faţa ovală deschis, păr şaten închis, sprâncene arcuite, barba rasă. Nu poartă mustaţă şi are o constituţie atletică, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: