Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Tulcea. Minoră, de 16 ani, dată dispărută UPDATE
Alertă la Tulcea. Minoră, de 16 ani, dată dispărută UPDATE

Alertă la Tulcea. Minoră, de 16 ani, dată dispărută UPDATE

Polițiștii din Tulcea caută o minoră, de 16 ani, dispărută din casa mătușii ei, la care locuiește pe perioada studiilor liceale, ea fiind din comuna Casimcea. Adolescenta ar fi plecat, ieri, și nu a mai revenit.

UPDATE ora 17:30 Adolescenta, de 16 ani, dispărută de peste 24 de ore, care a pus pe jar autoritățile din Tulcea, a fost găsită, în această după amiază, de polițiști. Minora, care plecase, ieri, din casa mătușii ei, rămăsese peste noapte în locuința unor prieteni din Tulcea. Când și-a dat seama, din presă, inclusiv de pe rețelele de socializare, ce vâlvă a produs dispariția ei, fata și-a deschis telefonul mobil și a luat legătura cu poliția. Deocamdată, nu a spus de ce a plecat de acasă. “Minora a fost identificată, în această după-amiază, pe raza municipiului Tulcea, nefiind victima vreunei infracțiuni. Aceasta a fost predată familiei”, transmite IPJ Tulcea.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au fost sesizaţi, astăzi, despre dispariţia minorei Maria Radu, de 16 de ani, din comuna Casimcea, județul  Tulcea, care, ieri, 17 septembrie, ar fi plecat de la domiciliul mătușii sale, situat în oraș și până în prezent nu a mai revenit. Fata are 1,60 metri înălţime, constituție astenică,  păr  șaten, ondulat, lung până la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, Irina Manolache.

La momentul dispariției, minora purta un tricou, pantaloni de tip blue jeans de culoare albastră, fiind singurele informații pe care mătușa ei le-a oferit polițiștilor în privința vestimentației. În urmă cu câteva zile, părinții ei ar fi aflat că absentează de la cursuri, după ce au verificat la liceu. Și-au contactat, telefonic, fiica, aceasta dându-le însă asigurări că nu va mai lipsi de la școală. Ieri după amiază și-ar fi luat câteva lucruri din casa mătușii și a plecat fără să mai revină.

Poliţiştii din Tulcea o caută pe minora dispărută, atât în municipiu, în locuri pe care le frecventa și în cercul de prieteni și cunoștinte, cât și în județ. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. (Foto IPJ Tulcea)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: