Evenimentul Zilei > Actualitate > Fetița de 10 ani dispărută a fost găsită după trei zile. Unde se află micuța | UPDATE
Fetița de 10 ani dispărută a fost găsită după trei zile. Unde se află micuța | UPDATE

Fetița de 10 ani dispărută a fost găsită după trei zile. Unde se află micuța | UPDATE

O fetiță de 10 ani a dispărut marți de acasa.

UPDATE. Poliția Capitalei a transmis că minora dispărută, marți, din orașul Popești Leordeni a fost găsită de către polițiști cu sprijinul unui cetățean și a fost condusă la sediul Secției 9 Poliție.

Fetițse află la sediul Secției 9 Poliție, urmând ca aici să se prezinte și  polițiștii de la IPJ Ilfov.

UPDATE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov a dat publicității fotografia fetiței dată dispărută, marți, din Popești-Leordeni. Ea se nuește Lili Gabor. În continuare, polițiștii și familia apelează la populație pentru identificarea micuței.

Știrea inițială

Poliția orașului Popești Leordeni a fost sesizată în mod direct de către parinții unei minore de 10 ani, cu privire la faptul că aceasta a plecat în jurul orelor 11:00 de la domiciliu și nu s-a mai întors. Polițiștii din Popești Leordeni, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Rutier, crimnaliști și jandarmi efectuează la acest moment activități specifice de căutare a minorei. De asemenea, este folosit și câinele de urmă.

Semnalmente: înălțime 120-130, par negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi caprui. La momentul dispariției era îmbrăcată cu bluza alba cu inscriptia ”New York” ,pantaloni negri, încălțată cu espadrile gri. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.