Evenimentul Zilei > Social > Alertă în Capitală. O femeie a dispărut în plină zi, din Parcul Tineretului. Sunt peste 24 de ore de când nu a mai fost văzută. FOTO
Alertă în Capitală. O femeie a dispărut în plină zi, din Parcul Tineretului. Sunt peste 24 de ore de când nu a mai fost văzută. FOTO

Alertă în Capitală. O femeie a dispărut în plină zi, din Parcul Tineretului. Sunt peste 24 de ore de când nu a mai fost văzută. FOTO

Mihaela Brezoianu e de negăsit. Ultima dată a fost remarcată în Parcul Tineretului din Capitală, sâmbătă, la ora 17.35. Autoritățile nu reușesc să îi dea de urmă.

O femeie în vârstă de 43 de ani, din București, a dispărut, sâmbătă, fără ca autoritățile să reușească să îi dea de urmă. Întreaga acțiune a avut loc în Parcul Tineretului din Capitală, acolo unde aceasta s-ar fi întâlnit cu o rudă. Ulterior, femeia a fost de negăsit

Cum arăta femeia când a plecat de acasă

Mihaela Brezoianu a fost văzută, ultima dată, sâmbătă, la ora 17.35, în Parcul Tineretului din București. Femeia are păr blond, ochi căprui, iar tenul este de nuanță deschisă. 

La data dispariției, Mihaela Brezoianu a părăsit locuința din zona Rahova purtând o geantă de culoare neagră și pantaloni negri. De asemenea, un detaliu care ar fi putut atrage atenția este reprezentat de perechea de cercei pe care femeia o purta. Potrivit ultimelor informații, bijuteriile erau mari și de aur. 

Cum a dispărut Mihaela Brezoianu. A fost văzută ultima dată în Parcul Tineretului

Mihaela Brezoianu, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită, însă ar avea probleme în familie. Cuplul are un băiat în vârstă de 24 de ani și o fată în vârstă de 16 ani.

Femeia s-a deplasat, sâmbătă, la un magazin alimentar din Sectorul 4, București, aflat în apropierea Parcului Tineretului, unde i s-a luat un interviu de angajare, spun surse judiciare. Ulterior, aceasta s-a întâlnit în parc cu o rudă, care a confirmat că femeia a fost la interviul de angajare și nu părea tensionată sau alarmată. Discuția dintre cei doi membri de familie a avut loc la ora 17.35.

Ulterior, Mihaela Brezoianu nu a mai putut fi găsită, iar telefonul îi este închis. Soțul Mihaelei a alertat polițiștii din Sectorul 5, însă surse judiciare ale Gândul spun că acesta a angajat și o firmă specializată în căutarea persoanelor dispărute. 

Autoritățile iau în calcul ipoteza conform căreia Mihaela Brezoianu a fost victimă a unui jaf, din cauza cerceilor mari, de aur pe care îi purta și care ar fi putut ademeni infractorii.