Evenimentul ZileiActualitateAlertă de ultimă oră! Un pod din centrul țării s-a prăbușit. Trei camioane și o mașină, strivite. Peste zece morți și răniți FOTO

Alertă de ultimă oră! Un pod din centrul țării s-a prăbușit. Trei camioane și o mașină, strivite. Peste zece morți și răniți FOTO

Alertă de ultimă oră! Un pod din centrul țării s-a prăbușit. Trei camioane și o mașină, strivite. Peste zece morți și răniți FOTO
Tragedie pe autostrăzi! Un pod a cedat, provocând prăbușirea a trei camioane care circulau pe el. Mai mult decât atât, un autoturism aflat sub pod la momentul accidentului a fost strivit, bilanțul victimelor indicând peste zece morți și răniți. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a cerceta circumstanțele și cauzele care au condus la majorul incident.

Un pod de autostradă din orașul Ezhou, provincia Hubei, centrul Chinei, s-a prăbușit. La momentul la care a avut loc evenimentul, calea rutieră se afla în renovare, muncitorii efectuând mai multe lucrări la nivelul acesteia.

Un pod din centrul Chinei s-a prăbușit

De asemenea, în momentul producerii incidentului, pe pod circulau trei camioane. Sub acesta se afla o mașină, care a fost practic strivită de podul ce a cedat. Cele trei vehicule rutiere s-au prăbușit.

sursă: profimedia
sursă: profimedia

Bilanțul victimelor: 4 morți, 8 răniți

Potrivit primelor informații transmise de presa internațională, patru persoane au fost declarate decedate de organele care au intervenit la locul cu pricina. Alți opt oameni au suferit răni serioase, potrivit Agenției Oficiale de presă Xinhua.

La momentul producerii accidentului, podul se afla în lucrări de modernizare, potrivit raportului întocmit de autorități.

Explozie la cea mai mare bancă din Pakistan

În altă ordine de idei, cu circa 24 de ore în urmă, un alt incident a avut loc la cea mai mare instituție bancară din Pakistan. Potrivit ultimelor informații, 14 persoane au murit în urma exploziei ce s-ar fi produs la o sucursală din cauza unei scurgeri de gaze. Este vorba despre Habib Bank Limited.

„Echipele noastre de explozibili lucrează pentru a încerca să stabilească natura exploziei, dar se pare că structura a fost construită pe canalizare și gazul ar putea fi o cauză probabilă”, a declarat Sarfaraz Nawaz, ofițer superior de poliție.

O stație de benzină situată lângă bancă în Sindh Industrial Trading Estate, precum și mașinile parcate în apropiere au fost grav avariate. Imaginile de televiziune au surprins podeaua băncii total distrusă, expunând bare de fier și cabluri răsucite.

Un alt ofițer de poliție de rang înalt, Sharjeel Kharal, a declarat reporterilor că nu este foarte clar câte persoane au murit sau au fost rănite în urma exploziei, însă ar fi vorba, momentan, de 14 morți și cel puțin 11 persoane rănite.


Accesează: